Uppdatering från renoveringskaoset

Good morning you guys!

Jag var nästan tvungen att kolla kalendern för att se vilken dag det är idag. De senaste dagarna har jag levt i en helt egen liten bubbla inuti min lägenhet. Jag, Mamma, Pappa och renoveringskaoset. Vi har vaknat runt klockan 07, åkt till lägenheten, dragit igång arbetet, gått ut i 45 minuter för att äta lunch, gått tillbaka till renoveringen, jobbat på till 20-tiden, åkt ut till Pappas lägenhet i Märsta, ätit, sovit och sen kört på repeat. Det har verkligen varit full fart och inget annat de senaste dagarna. Jag har inte ens varit hemma i min studentlägg. Eller bytt kläder för den delen, hehe.

Och hur har det då gått? Jo. Enligt ursprungsplanen skulle vi varit klara igår eftermiddag och de skulle ha åkt hem med kvällsbåten. Men som vanligt när det gäller renoveringar så har det krånglat och uppstått både det ena och det andra. Vi har liksom tagit 2 steg framåt, 1,5 steg tillbaka. Så Mamma och Pappa bokade om och stannar med mig till imorgon kväll istället.

Just nu är vi påväg in till stan. Jag måste in till kontoret ett par timmar. Visning, 2 tillträden och ett möte står på schemat. Därefter ska jag ralla bort till lägenheten så snabbt jag kan där Mamma och Pappa kört på under tiden. Har jag förresten sagt att jag har världens bästa föräldrar?? Eller att vi är världens bästa team?

Önska oss stort lycka till!

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Va tråkigt att höra att det dragit ut på tiden men underbart att du har såna fina föräldrar som hjälper dig <3 ska bli roligt att se det färdiga resultatet sen! 😊 Ha en fin dag!

nouw.com/missminnea
artist
artist,

Vllka snälla föräldrar du har. Trist att det drog ut på tiden. Stor lycka till!💖

nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin