Uppdaterat inredningen hemma

I samarbete med Poster Store

Precis innan jag åkte hemifrån passade jag på att uppdatera min tavelvägg med en massa snygga posters från Poster Store. Jag vet inte hur det är med er, men jag älskar att komma hem till rent, städat och snyggt när jag kommer hem från en semester. Känner jag mig själv kommer jag vilja kasta ut alla julgrejerna samma sekund jag kliver genom dörren. Enligt familjetraditionerna i Berlin-hemmet pyntas det mer eller mindre samma vecka som julafton är och sedan är allt kvar tills 20-dag Knut. Jag däremot har gått emot det och dekorerar numera absolut senast 1 Advent/1 December. Därefter åker allt ut innan Nyår. I år kommer det dock att vara kvar tills jag-vet-inte-när, så då passade jag på att i alla fall fixa med lite nya tavlor så att det i alla fall känns lite nytt och härligt när jag är tillbaka.

Vet ni förresten vad jag verkligen längtar efter och ser fram emot något enormt med dagen jag köper en egen lägenhet? Jo, att bli av med dessa gula väggar... Jag älskar nämligen att ha min tavelvägg i naturella färger. Problemet är att det nästintill skär sig mot det gula. Förstå hur bra det kommer bli när jg själv får bestämma färgen på väggarna. Längtar!

Har ni inte handlat från Poster Store innan så kan jag berätta att dom är fantastiska! Alla deras posters är både snygga, prisvärda och tillverkade på papper av hög kvalitet som är hållbart producerat. Dessutom släpper dom nya prints varje tisdag. Tidigare hatade jag faktiskt sidor som denna. Okej, hata är ett jättestarkt ord. Ogillade. Varför? Jo, för att det slutar med att alla har exakt samma tavlor. Nu däremot, tack vare deras stora utbud, kan man faktiskt slippa undan det. Hur bra?

Och vad som är än bättre är att ni med koden matildaberlin35 får hela 35% på alla deras posters (exkl. selection sortimentet). Koden gäller till och med den 22/1 och kan ej kombineras med andra rabatter.
Happy shopping huns säger jag bara!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
SÅ fint!! ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Wow, fint!! ❤️
nouw.com/beattriicee
MagnifikaMarie
MagnifikaMarie,

Jättefint! 👌🏼

nouw.com/magnifikamarie
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så fina poster, du ser ut att ha det riktigt mysigt! <3

nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin