Update från Gotland

Good morning huns!

Back in town and back to work. Vilken härlig weekend på Gotland det här har varit! Jag är så otroligt tacksam de kollegor jag har på mitt kontor och runt omkring mig. Vi är 14 helt olika personer, med ett åldersspann från ca 20-62, blandat tjejer och killar och med ursprung från olika delar av Sverige. Trots det är vi som en stor familj som jag uppskattar enormt.
De här dagarna har schemalagda med en massa kul aktiviteter från att mitt larm ringt vid 06 till att vi kommit i säng kring midnatt. Därav dålig update. Så ni skall självklart få lite härliga Gotlandsbilder och upplevelser.

När vi landade på Visby flygplats i onsdags möttes vi av en stor buss som tog oss direkt ut till Grå Gåsen. Samma hotell som dom spelar in Så mycket bättre på.

Efter lite tävlande hade jag otrolig tur och hamnade i det finaste av alla. Om jag sov gott? Hell yes!

Men innan det bjöds det på 3-rätters ute i ladan. Småplock till förrätt, fisk till varmrätt och den här fantastiska chokladkakan till efterrätt. Mums säger jag bara! Lite skillnad på det och matlådorna jag kånkar med mig till jobbet idag, haha!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin