Update från Gotland

Godmorgon från mitt älskade Gotland!

Kan ni förstå att jag är hemma? Det är knappt så att jag själv kan göra det. Att få vakna i mitt barndomshem, tassa upp till köksbordet som står på precis samma plats som det alltid gjort, sjunka ned på den knarrande stolen och hälla upp en kopp kaffe. Nejmen ni hör ju hur underbart det är!

Igår lämnade jag alltså Stockholm för sista gången 2020. Jag skulle egentligen stanna kvar och jobba veckan ut, men så fick jag höra att pappa skulle köra hem med en bil igår. Det betyder alltså att jag slipper all kollektivtrafik (vilket hade inneburit en hel del om jag skulle tagit mig hem själv) och att kunna sitta i en kupé istället för mitt bland alla andra på båten. Det kändes så mycket bättre i dessa coronatider. Och i och med att jag har världens bästa jobb och till viss del faktiskt kan jobba varifrån som helst så kunde jag ta hela den här veckan hemifrån Gotland. Underbart!

Eftersom att vi inte kunde fira Pappas födelsedag i December passade vi på att göra det igår när hela familjen var samlad. Så himla mysigt! Jag konstaterade då att det var första gången sen grill-säsongen i somras som jag åt en köttbit. Det är nämligen så att Pappa är kingen på att laga kött. Så att beställa in en köttbit på restaurang brukar bli en överbetald besvikelse, och att jag ställer mig och lagar en bit själv, nej det händer bara inte (obviously). Så förstå att jag njöt! God mat, världens bästa familj och helt enkelt, ren och skär lycka!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh mys ❤️❤️
nouw.com/happym
Johannagrahn
Johannagrahn,

Åh så härligt! ❤️

nouw.com/johannagrahn
hilmak
hilmak,
Mysigt att få komma hem! ❤️
nouw.com/hilmak
fannyeskilson
fannyeskilson,

Underbart!! 🥰❤️

nouw.com/fannyeskilson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin