Unpopular opinions

Godmorgon huns! En sista dag innan Fredag, woop woop! Let’s make it a great one! För mig står det skola, träning, tacomys och Torsdagspub på schemat. Har ni nåt kul planerat?

Jag hittade förresten igår att jag hade påbörjat ett Unpopular opinions-inlägg för en evighet sen (närmre bestämt i Februari), så jag bestämde mig för att skriva klart det och bjurra på det här och nu =)

Nutella är inte gott! Jag är ledsen att säga det, men nej. Kanske beror det på att jag överåt både chokladkräm och hasselnötskräm när jag var liten, eller så är det helt enkelt för att nej, det är inte gott.

För att inte tala om chips....! I min värld finns det nog inget som är så äckligt som chips (okej, bajs såklart.... snor, var, spya osv men ni förstår vad jag menar). När jag säger att jag äter inte chips tror folk att det är för att jag är "nyttig", men nej nej, jag äter verkligen inte chips.

Håkan Hellström är överskattad och jag inget fan av hans musik. Obs! Det här är min egna åsikt och jag säger absolut inte att man har fel om man gillar honom, för uppenbarligen är det fler som tillhör hans fan-skara än dom som står i min ringhörna.

Man kan äta lingonsylt till i stort sett allt. Och inte bara det att det går att äta utan det är fantastiskt gott. Lax och lingonsylt, thaikyckling och lingonsylt, sallad och lingonsylt. You name it!

Baddräkter som går upp i rumpan på en är inte snyggt! Inte någonstans. Och det spelar verkligen ingen roll hur tränade eller otränad, "snygg" eller "ful", stor eller lite, blek eller brun - kropp man har. Det är ändå inte najs....

Desserter på restaurang är heeelt värdelöst! Jag kan inte ens minnas sist jag beställde in något. Anledningen? Att betala lika mycket som man gör för själva maten för en liten, liten chokladbit eller en (!) sorbetkula när man lika gärna kan stanna på ICA på vägen hem, köpa med sig en hel buffé av glass, chokladsås, lördagsgodis och allt möjligt annat - och ändå betala typ hälften. Nej men det är inte ens rimligt.

Twilightfilmerna suger! MVH besviket Twilight(böckerna)fan

Bygel-BHar for the win! Jag fattar verkligen inte vad folk har emot dom och hur en bygellös på något sätt skulle kunna vara skönare. Nej, det första jag gör på morgonen är att ta på mig min, och vet ni vad? Jag älskar det!

Folk mååååste sluta hänga ut flygbolag/tågbolag så fort deras resa är försenad. Att hålla på och tagga @sj eller @norwegian i inlägg med världens text om hur sjukt besvikna dom är över att resan är försenad??? Jag är ledsen att säga det, men världen kretsar inte kring dig. Alla som reser är påverkade, och man vet ju faktiskt inte vad som har orsakat förseningen. Att klaga och göra det till att det handlar om dig kommer då inte att göra saken bättre.

"Semesterölen på Arlanda" är ett vansinnigt påhitt! Nej nej nej, detta måste få ett slut. Att sitta och ta en öl eller ett glas bubbel klockan 05 på morgonen "bara för att" (tro mig - det händer varje dag...) är inte rimligt någonstans. Köp frukost och en kaffe - punkt slut.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Hahaha ååååh äntligen sa någon det! Särskilt baddräkterna/bikinisarna, får PANIK!
nouw.com/celinelundqvists
happyM
happyM,
Omg den första haha, haaaaatar nutella!!! Trodde jag var ensam om det hihi. Kram <3
nouw.com/happym
Louiseelinore
Louiseelinore,
Håller med om allt FÖRUTOM CHIPS hahah älskar chips det är ju så himla gott men det är nog för att jag är världens potatisälskare haha! Kram finaste! <3
nouw.com/louiseelinore
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Haha är helt med dig gällande Håkan Hellström. Har aldrig förstått mig på hypen runt han... Och duokräm är så mycket bättre än nutella, lite nutellaaktig men hälften är vitt med vitchoklad😍 kram hjärtat<3
nouw.com/emmeliesehlin
sofiahaag
sofiahaag,
Hahaha ölen på Arlanda, aldrig förstått den grejen!!
nouw.com/sofiahaag
Jeanette,
Håller helt med dig angående bygel-bhar och tåg/flygbolag 😊 Jag jobbar ju med tåg/busstrafik och folk kan verkligen bli galna bara för att deras resa blir 10 minuter försenad, helt sjukt, finns värre saker att bli arg över känns det som.
nouw.com/jeanettek
Lillymihlte
Lillymihlte,
Hur kan man inte tycka om nutella eller chips - tokisdu! <3 Håller dock med dig gällande mycket annat, speciellt desserter på resturanger! Så mycket godare, mer prisvärt och mysigare hemma! <3 Kram fina hjärtat, saknar dig!
nouw.com/lillymihlte
Pia Widlund,
Haha, roliga punkter!!
www.piaw.se
Idamida
Idamida,
Jag gillar verkligen heller inte chips eller popcorn för den delen 😋
nouw.com/idamida
Yasmine,
Hahahahha älskar sista punkten 😂
yasmissy.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin