#Unpopular Opinion

Tröja HÄR // Kjol HÄR // Skor HÄR

Igår kväll när jag försökte komma på vad jag skulle skriva om i det här inlägget (ja, det är tidsinställt. Klockan ringde vid 04:10 imorse och jag började jobba för nästan 2 timmar sen...) hittade jag ett riktigt roligt inlägg hos Andrea Hedenstedt. Hon skrev såhär:

Alltså någonting jag tycker är sjukt roligt att läsa trådar om på Twitter är unpopular opinions. Dom behöver inte vara superunika eller väldigt ovanliga men som kan väcka lite känslor och debatt. Det är alltid lite kittlande och spännande att läsa vad andra tycker, som dom kanske inte alltid säger just för att det kan bli obekvämt. Jag tänker att jag kan lista några här nedanför så kan väl ni göra samma sak helt anonymt (om ni vill) i kommentarsfältet? Blir ju svinrolig läsning för oss alla om fler bidrar för mina är inte så många (eller så crazy kanske). Man skulle även kunna säga att dessa punkter är som fördomar. Hoppas ingen tar illa upp eller tolkar inlägget som negativt, detta är ju skriver lite med glimten i ögat!

Vilket jag tyckte var ett sjukt roligt inlägg att läsa. Både hennes punkter och sedan hennes läsare. Så jag tänkte att kan inte vi göra samma sak? Om jag delar med mig av 7 utav mina, kan inte ni då också dela med er nere i kommentarsfältet? Deal?


● Nutella är inte gott! Jag är ledsen att säga det, men nej. Inte någon stans. Kanske beror det på att jag överåt både chokladkräm och hasselnötskräm när jag var liten, eller så är det helt enkelt för att nej, det är inte gott.

● För att inte tala om chips....! I min värld finns det nog inget som är så äckligt som chips (okej, bajs såklart.... snor, var, spya osv men ni förstår vad jag menar).

● Håkan Hellström är dålig och jag tål inte hans musik. Obs! Det här är min egna åsikt och jag säger absolut inte att man har fel om man gillar honom, för uppenbarligen är det fler som tillhör hans fan-skara än dom som står i min ringhörna.

● Man kan äta lingonsylt till i stort sett allt. Och inte bara det att det går att äta utan det är fantastiskt gott. Lax och lingonsylt, thaikyckling och lingonsylt, sallad och lingonsylt. You name it!

● .Baddräkter som går upp i rumpan på en är inte snyggt! Inte någonstans. Och det spelar verkligen ingen roll hur tränade eller otränad, "snygg" eller "ful", stor eller lite, blek eller brun - kropp man har. Det är ändå inte najs....

●.Twilightfilmerna suger! MVH besviket Twilight(böckerna)fan

● Bygel-BHar for the win! Jag fattar verkligen inte vad folk har emot dom och hur en bygellös på något sätt skulle kunna vara skönare. Nej, det första jag gör på morgonen är att ta på mig min, och vet ni vad? Jag älskar det!


Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Kul läsning och fina bilder på dig! 😃 Kramis
starbys.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining <3
nouw.com/matildaberlin
Hilma,
Haha sjuuuukt roligt inlägg! 😃
www.devote.se/hilmaeklund
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fina <3
nouw.com/matildaberlin
Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Vilket roligt inlägg! 😍
nouw.com/mrsfunkys
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack söta du! <3
nouw.com/matildaberlin
Ida,
Haha jag håller inte med om nåt av detta 😂 så olika man kan va! Baddräkten har jag ingen åsikt om dock. Kram
onlyonewaytogo.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahahha! Men åh! Så himla kul ju! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
mollysvedin
mollysvedin,
Sååå roligt att läsa 😍
nouw.com/mollysvedin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack sötaste du! <3
nouw.com/matildaberlin
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Nej vad kul inlägg, sjukt kul att läsa ju!
nouw.com/johannasoderberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fina <3
nouw.com/matildaberlin
4foodies
4foodies,
Såå roligt inlägg! Älskar dock Nutella, men det är tur att alla tycker olika👌
nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Sån tur! Kram <3
nouw.com/matildaberlin
enna,
Riktgit roligt inlägg! Uppskattas 😊
sayyeastofashion.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack söta <3
nouw.com/matildaberlin
Felicia,
Jag är heller ingen chipsälskare!! Väljer alltid godis före chips! 😉
feliciahblogg.webblogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
MiHome
MiHome,
så himla roligt inlägg! alltså jag kan äta Nutella men inget jag får något sug över. då föredrar jag nog den gamla hedliga nötkrämen istället. det där med lingonsylten var något nytt! 😃 jag tycker faktiskt inte om varken baddräkt eller bikini som går upp i stjärten. och på tala om Twillight böckerna är helt klart bättre än filmerna. känns som man missar så mycket om man inte skulle ha läste alla! bygelbh både ja och nej. är jag hemma går jag helst utan eller i någon bygellös spetstopp eller sportbh. om jag ska iväg åker bygeln fram 😂💗
nouw.com/mihome
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahahah! Du är ju verkligen så himla söt vännen!! STOR kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin