Unnat mig själv - för första gången

Okej, det har gått 3 dagar, men jag måste säga att dom här höstmålen känns riktigt bra so far. Energin och peppen är verkligen på topp. Den här hösten (som för den delen inte ens är här än) har verkligen alla möjligheter att bli magiskt j*kla bra rent ut sagt. Eller vad säger ni? Ni kanske förresten inte är tillbaka från semestern än? Lova att njuta lite åt mig med i sånna fall.

I Söndags gjorde jag något jag nog faktiskt aldrig har gjort tidigare. Efter att ha gått en riktigt härligt promenad runt Djurgården med Ella hamnade jag på kontoret för att jobba lite med bloggen och att få ordning på mitt egna liv, haha. Har ni btw möjligheten att starta dagen så, med en morgonpromenad i solskenet tillsammans med en fantastisk vän så måste ni göra det. Bättre finns knappt.
Anyways. I vanliga fall hade jag suttit kvar på kontoret, kanske ätit lite havregrynsgröt till lunch då det var vad jag "gratis" hade kunnat fixa när jag satt där. Men så var det ju det där med mina höst-mål. Så jag plockade ihop mina saker, promenerade iväg till Pom och Flora och beställde in en smoothiebowl. 3 flugor i en smäll: hälsosamt mat, testa nya restauranger och unna mig. För jag har nog faktiskt aldrig gjort det förut <-- gått till ett ställe och köpt mat själv (om jag inte varit på resande fot såklart). Nej, dom pengarna har jag prioriterat till annat. Men hur härligt är ändå inte det? Att sätta sig på ett café, äta något riktigt gott och bara njuta av stunden? Det må ha varit första gången, men verkligen inte sista.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag älskar att sitta på caféer själv och pyssla med mitt, så mysigt <3
nouw.com/johannagrahn
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn fina du! Om du bara visste hur glad det gör mig att höra att du unnat dig något, det är du mer än värd. En helt fantastisk känsla att unna sig något ibland om man inte gör det ofta. Jag funderar på att lyxa till lunchen lite och köpa något från från affären men ångesten är på besök pga det. Men känner såhär att jag måste lära mig, jag kan ju köpa saker till andra utan att få ångest. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmamehrali
Emmamehrali,
Åh jag blir SÅ sugen på åka till Pom och flora NU NU NU !!! 😍
nouw.com/emmamehrali

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin