Unnade mig

It’s Friday, Friday, gotta get down on Friday! Åh vad glad jag är över fredag! Så välbehövligt och otroligt efterlängtat. Det har som sagt varit rätt långa kvällar den här veckan (ja, jag ska sluta tjata om det nu), så jag har varken knappt varit hemma eller hittat på något med någon. Så idag ska jag se till att göra både och. Först ska jag möta upp Isa på en AW och sen ska jag hem och ha tvättstuga (😅). Lagom kul på en fredag, men det är första tvätten på 7 veckor och jag har redan fått köpa nya strumpor en gång, haha! Så jag är ändå lite taggad.

När jag i onsdags kväll ringde mamma efter mitt kontrakt vid 21-någonting sa hon ”Nu kan du väl unna dig sovmorgon imorgon?”. Mitt svar va att riktigt så funkar det inte, så nej. Däremot unnade jag mig något annat - träning. Eller snarare gruppträningspass. Cykel-klassen 06:45 var ju spikad. Sen såg jag att det fanns en BodyBalance på gymmet vid mig vid 19:30. Om jag verkligen, verkligen skyndade mig efter mitt sista möte skulle jag kanske hinna till den. Så det blev målet.

När mitt sista möte sen blev ombokat 30 min innan det startade fick jag ett infall, smällde igen datorn och bokstavligt talat sprang till en BodyJam istället. Så kul att äntligen få dansa lite! Efteråt satte jag mig för att stretcha och insåg att om jag än en gång springer kan jag kanske hinna till Balancen med. Så jag sprang!

Så nej, unnade mig inte någon sovmorgon utan träningen som gör mig lycklig.

Något mer jag unnade mig var en lunch med Ella. Också så otroligt välbehövligt. Våra scheman totalkrockar, så vi ses inte så ofta. Så att det gick att klämma in var fantastiskt! Vi gick till Doma. Har varit sugen på att testa det länge. Det är Tea Malmegårds restaurang. Som ni ser åt jag deras fisk på veckans lunchmeny. Mums! Och som sagt så mysigt att hänga med Ella. Bra uppladdning för att nu göra fredag och helg!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin