Tycker jag ens om att träna??

Godmorgon hjärtan! Eller nja, särskilt god är den inte än. Återkom när jag fått i mig en kopp kaffe eller två. 05:35 ringde larmet och då var det bara att gå ut till bilen och åka ned till båten. Så när det här publiceras har jag över 3 härliga (not) timmar av båtresa kvar innan vi når fastlandet. Förhoppningsvis kan jag kanske få lite plugg gjort, vilket vore så skönt. Så håll tummarna för att kaffet verkar och min hjärna vaknar till.

Som jag skrev på min insta igårkväll så har jag under den senaste tiden ifrågasatt väldigt mycket i mitt liv. Varför gör jag vissa saker? För att jag faktiskt gillar det eller helt och hållet av vana? Vem är jag? Vem vill jag vara? And so on and so on.

En punkt som störde mig väldigt mycket för ett par år sedan var att jag ständigt associerades med träning. I och för sig var det inte så konstigt med tanke på att jag jobbade heltid på gymmet och kind of andades allt vad träning var. Men någon gång tröttnade jag på att vara hon som tränar, hon som alltid är på gymmet, hon som alla alltid frågar hur går det med träningen då? för att det är det enda samtalsämnet dom vet att dom kan connecta med mig på. Missförstå mig inte, för jag älskar verkligen att träna. Men jag vill vara Jag och inte hon som...

Emellanåt, när jag är i ett sånt stadie att jag ifrågasätter allt, funderar jag på varför jag tränar. Är det verkligen för att jag älskar det? Eller är det bara av vana? Oftast när jag känner så, så har jag fastnat i en spiral av att försöka vara effektiv och inte ”unna” mig tiden till att träna det jag faktiskt vill. Exempelvis under tentaperioder. Då går jag ofta till gymmet och försöker köra något själv (vilket inte är min grej mer än någon gång då och då när jag får feeling) för att slippa passa specifika tider.
Men så räcker det att få köra ett pass utav något jag älskar för att plötsligt bli påmind om att jag verkligen inte tränar bara för att, utan jag göra det utan tvekan för att jag älskar det. Helt ärligt finns det få saker i världen som kan tävla med känslan men får efter att ha rockat ett riktigt grymt träningspass. Muskler som skakar, kropp som känns stark, lyckan, endorfinerna, stoltheten i att ha lett klassen och kärleken till deltagarna på golvet.

Var vill jag komma med allt det här?
1. snälla ge mig en kopp kaffe så jag får vakna till liv!
2. ibland behöver man bli påmind, ibland behöver man stanna upp och ibland behöver man reflektera. Varför gör jag det jag gör? Är det för att jag älskar det eller är det av vana? Utifrån det kan du sen bestämma om det är något som du lever för eller om det kanske är dags att tänka om.
3. Glöm inte bort att ha en fantastisk Fredag! Och ät en lussebulle eller två <3

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Träning är verkligen härligt och speciellt när motivationen är som bäst! 😃 Kramis
starbys.se
oliviamalm
oliviamalm ,
Haft uppehåll från träningen pga lunginflammation men ska äntligen börja snart igen. Älskar verkligen att träna 😊
nouw.com/oliviamalm
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så intressant att läsa alla dina tankar som du delar med dig! Kram hjärtat
nouw.com/tildablanksvard

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin