Träning, plugg och vinkväll - veckans planer

Godmorgon sötnosar! Jag vet inte riktigt vad det är med mig men fyra dagar i rad har jag nu vaknat pigg innan första larmet ringer vid 06:30. Det är ju till och med sjukt för att vara jag, haha! Ny vecka alltså? Och sista morgonen på Gotland. Total ångest över att behöva lämna samtidigt som jag längtar efter att komma tillbaka till Stockholm igen. Bortsett från att jag är mitt i tentaP och redan mår skit, så är jag sjukt taggad på den här veckan eftersom att jag har en massa kul inplanerat. Woop woop!

Måndag
Som sagt, sista dagen på ön och den blir inte så mycket roligare än plugg, plugg och plugg. Ikväll går flyget tillbaka till Stockholm, så inatt somnar jag i min egna säng.

Tisdag
Efter en långrunda till 3 olika postombud och hämtat ut 5 olika paket (äntligen ny dator - YAAAAY!), bär det av till Täby för ett antal timmars plugg. Efter det är det äntligen dags för att få hålla mina pass igen, vilket inkluderar release på Jamen. Wish me luck!

Onsdag
Efter att ha tränat på förmiddagen ska jag möte upp @linndossing för lunch. Så mycket mys! Efter att ha fotat ett samarbete blir det sen ett par timmar på EH. På kvällen kommer sen en stor leverans från ICA <— älska hemkörning!

Torsdag
Behöver jag ens säga plugg? På kvällen ska vi äntligen köra en tacomys-kväll med gänget. Var alldeles för länge sen sist nu!

Fredag
Träning, plugg och möjligtvis lite vin. Fredag i tentaP helt enkelt.

Lördag

Sadly enough, träning och plugg, plugg, plugg. Och en stor godispåse såklart!

Söndag

Copy paste på Lördagen. Jag överväger att kanske gå på ett par visningar med, men det beror helt på hur plugget går. Wish me luck!

Hur ser eran vecka ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Trots massa tentaplugg har du ju verkligen en vecka att se framemot! Så underbart med alla kompisdejter och njut lite för mig med<3
nouw.com/emmeliesehlin
Dixiwonderland.com,
Lycka till med allt pluggande 😃
dixiwonderland.com/
linndossing
linndossing,
Åh som jag ser framemot onsdag vännen! Kämpa på med plugget, du är bäst! Puss
nouw.com/linndossing
Marie,
Ohh lycka till med tentan och förstår att det är blandade knslor, men skönt att komma hem också
sweetwordsbymirre.com
Hannas krypin ,
Vad jag längtar efter att kunna skriva att jag inte behöver plugga. Där är ju du nu snart. Det är klart du fixar de sista tentorna med.
hannafialotta.blogg.se
isabylund
isabylund,
Heja på med plugget, du är grym! Kommer vara sån freeeeedoom när du gör sista tentan sen. galet!!
nouw.com/isabylund
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså åh, du anar inte vad jag hade velat komma till Stockholm och få träffa er! Hade lite smått prat med Linn där men hade inte möjlighet 😟 Får satsa på något längre fram?! Lycka till med plugget i veckan också vännen <3 KRAM!
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Vilken härlig lunch du har framför dig!! 😍 Din vecka kommer verkligen bli bra med alla planer!
nouw.com/beattriicee
malinkirstine
malinkirstine,
Önskar att vi hade en lunch inbokad ihop <3
nouw.com/malinkirstine
Emma_Landgren
Emma_Landgren,
Jag önskar dig en fin vecka<33
nouw.com/emma_landgren

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin