Träning och blod

Den här dagen skulle kort och gott kunna sammanfattas i 5 delar.

1. Morgonmys

Som ni kunde läsa imorse hade jag en supermysig morgon hemma, vilket var fullkomligt underbart!

2. Träning

Med endast en föreläsning schemalagd unnade jag mig tiden till att köra dubbelpass på gymmet. Först en fantastisk BodyBalance (jag blir bara mer och mer kär i det för varje pass som går) följt utav 3D-strenght.

Som utlovat kommer här en utvärdering av det sistnämnda passet: För er som inte vet vad det är så är det en klass baserad på övningar utifrån ett holistiskt kroppstänk i kombination med en procedos platform 9-matta (den ni ser på bilden). Instruktören gav under hela passet instruktioner i stil med Med höger fot på 6an skal du kliva med vänster till 1an i ett benböj, komma tillbaka upprätt med vänster fot på 4an, för att sendan kliva tillbaka med vänster på 7an i ett benböj och komma tillbaka upprätt på 4an.
Vad tycker jag då? Jo, jag älskar konceptet i sig. Hollistisk tänk, funktionella övningar och en utmaning då jag inte testat det innan. Dock var det på tok för många övningar. Man gjorde dom en gång i 45 sekunder, sen bytte man övning och den gamla övningen var glömd. Kör man varje vecka, eller i alla fall mer än ett pass, kommer man känna igen övningarna då det är förkoreograferat och kanske kunna få ut mer. Men för mig gick i alla fall väldigt mycket utav passet ut på att bara hitta in det olika rörelserna och förstå syftet.
Helt klart något ni ändå borde testa om ni får chansen =)

3. Plugg

Trots att schemat idag bara innehöll en 2-timmars föreläsning valde jag att strunta i den då jag ansåg att jag skulle få ut betydligt mer av tiden genom att jobba själv. Dock satte jag mig faktiskt i skolan i alla fall. Jag har ju kommit till insikten att jag jobbar mycket bättre hemifrån, så det är något jag verkligen anammat på sistone. Dessutom sprang jag på lite kompisar så det blev ju bara ännu härligare.

Nästan 5 timmar blev det, so good job to me!

4. Spontanitet

Jag hade faktisk lovat mig själv att nästa gång jag såg blodbussen på KTH skulle jag ta mig dit och signa upp som blodgivare. Så när vi nu gick från ena pluggstället till det andra och jag fick syn på den var det bara att säga Sorry guys, men jag ska gå dit, vilket jag också gjorde.

Eftersom att jag inte har lämnat blod innan så fick jag inte göra det idag, men däremot har jag registrerat mig, gått igenom hälsodeklarationen och tagit prover som nu skickas iväg för att se om jag är godkänd som blodgivare.

Att jag, Matilda Berlin 23 år som storbölar varje gång jag måste ta blodprov eller vaccinera mig, gick raka vägen fram till denna blodbuss med inställningen om att bli tömd på blod är fasen rätt imponerande. Och även om jag inte gav något blod idag så är jag lite stold över mig själv!

5. Kvällsmys

Just nu sitter jag på bussen påväg hem till våran lägenhet där Richard väntar. Det är verkligen inte helt fel det nej! Ikväll är det min kväll att laga mat, och det kommer bli pulled pork - mums!

Det, tända ljus, något bra på TV och mys i soffan. Än en gång - inte helt fel nej =)

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
Åh vad duktig Du är som ger blod! Önska jag våga men Är sååå sprut rädd 😂
nouw.com/hannativeskog
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack fina! har inte gjort det än dock, men hoppas jag får. Är också så sjukt nålrädd, men känner att det är något jag borde göra =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
MALIN,
Vill också börja träna igen!!!! Ska bara få tummen ur rumpan haha. Kram
malinkirstine.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
You go go go!! <3
nouw.com/matildaberlin
Linda,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jennifer,
Vilken bra dag du har haft snäckan! 😃
missjennifer.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Ja, helt okej i alla fall =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
Lillan Kind,
Vilken dag du har haft!😄 Du fick ju en massa bra saker gjorda! Bravo att du anmälde dig som blodgivare!😄🌹🌹🌹
varapavag.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste du!!! <3
nouw.com/matildaberlin
ExklusivaMoi,
Känns som många som i vanliga fall är rädd för sprutor/stickor ser det där med att ge blod är sååå mycket mer viktigare än rädslan, att rädda liv överväger! En sak som jag tycker är en självklarhet är att man ska donera sina organ, är man själv villig att ta emot så ska man fanemej också se till att ge *ger fingret till folk som inte gör det*... har man möjlighet så jaaa!! GRATTIS till dig för ditt kommande blodgivning =)
ExklusivaMoi.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK finaste du! Ja, det är precis så jag känner! KRAM fina <33
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Verkligen älskar din positivitet! 😃 Man blir så glad av att läsa dina inlägg! Grymt imonerande att du gick till blodbussen trots att du är rädd för blodproc och sånt! <3
www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhhh!! TUSEN TACK finaste du!! <3
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh fy tusan vad grym du är tjejen!! Dig slutar jag minsann aldrig imponeras utav, så stark av dig att bli bloggivare med en rädsla för sprutor! Det är vad jag vill kallar för ett varmt hjärta, all kärlek till dig!! <3
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså åhh! TUSEN TACK finaste du!! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Så otroligt fint av dig att vara blodgivare!! Kram <3
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack fining! Är det inte än, men hoppas verkligen jag får bli <3
nouw.com/matildaberlin
Jasmine,
Heja dig som har blivit blodgivare! Du ska känna dig stolt.
Jag är liksom du en känslig person; jag är äckelmagad och rädd för sprutor, så för mig är det inte helt självklart att lämna blod. Jag lämnar inte så ofta som jag kan, utan gör det istället när jag själv känner att jag vill. Och då känns det bra, för att det är på mina villkor.

Svar: Tack för din härliga kommentar! <3 Jag ska erkänna att lussebullarna som bakades till första advent snart är slut... så jag behöver nog baka ytterligare inför lucia. 😋

Kramar
rosanatt.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack snälla! Är inte än då jag väntar på provsvaren för att se om jag får bli, men hoppas verkligen! Men åh! Det är ju verkligen så bra! HEJA DIG <33
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin