Träning med Fashionablefit

Godmorgon hjärtan!

Hur har eran helg varit? Redo för en ny vecka? Skönt nog är jag det. Idag har jag en heldag på kontoret med ca en miljon samtal att ringa och 3 olika budgivningar att styra. Möjligtvis en extra visning eller två med. Jag jobbade mer eller mindre hela dagen igår och när jag väl satte mig på bussen mot Kungsholmen var jag helt slut. Fyra visningar (en åt en kollega) och totalt över 50 sällskap. Vi kan väl alla konstatera att min introverta sida mer eller mindre ville checka ut för resten av året, haha. Men det känns bra! Jag är taggad och redo, och det behöver jag. För helgen började väl inte på topp. Jag vaknade i lördags med en sån brutal ångestklump över bröstet så att jag knappt kunde andas. Jag vet varför, och det är inget vi ska gå in på, men jag mådde verkligen skit. Så jag gick till gymmet för att skingra tankarna lite och det hjälpte lite. Men under de sista minutrarna av passet insåg jag att så fort jag lämnar kommer ångesten komma tillbaka. Vad ska jag göra resten av dagen för att överleva? Det var då jag fick ett mail med meddelandet att jag fick en plats på Hannah Andersson (Fashionablefit) Work(IN) & Work(OUT)-pass på kvällen. PRECIS vad jag behövde!

Passet var på Barry's (kan ju inte bli bättre!). Kan vi först börja med att ta en liten stund för hur otrolig hon är? Jag har varit på ett par andra Influencer-events, men där har dom hållt sig i sin lilla klick och jag stått blygt vid sidan av. Hannah där emot studsade fram, frågade "Dig har jag inte hälsat på va? Vad heter du?", gav mig en stor kram, pratade (med "bara" mig) i 5 minuter innan hon gick in i salen för att starta passet. Jag kände mig verkligen sedd.

Passet började sen med att Hannah höll en introduktion och en affirmation-setting och aura cleansning. Därefter körde min favorit-instruktör ett riktigt göttigt Barry's pass. Precis vad jag behövde! Och efter det avslutade vi med en 20 minuters meditation. PRECIS vad jag behövde!

WORK IN & WORK OUT

Work out på insidan och work out på utsidan.

När jag sen gick därifrån med en Green Latifah i handen (älska deras shakes) kunde jag äntligen andas igen. Klumpen var borta. Tankarna höll sig på "rätt spår". Exakt vad klumpen berodde på ska vi som sagt inte gå in på, men vi kan kort sammanfatta det med att det har med prestation att göra. Jag är "duktig flicka" och kommer alltid vara. Tills viss del är det min styrka, till viss den en brutal förbannelse. Jag är värdelös på att separera mina prestationer från mig och mitt egenvärde - något jag måste bli bättre på. I need to work (in) & I need to Work (out).

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin