Touch Down New Zealand

Hej hjärta! Från Nya Zeeland 🇳🇿 Ni som följer mig på Insta har kanske sett att jag äntligen är framme. Eller äntligen och äntligen, resan har gått jättebra och jag har nog sovit typ 75% av tiden (låg kanske lite lätt på minuskontot för sömn). Däremot insåg jag när vi skulle landa i Hong Kong att jag hade glömt mina stödstrumpor, för jösses vad svullna mina anklar är. Tänk scenen där Harry Potter råkar blåsa upp Marge Dursley som en ballong och dom zoomar in på hur skospännet släpper. Där har ni mig. Helt sjukt verkligen! Så note to self: köp nya innan resan hem!

Men förövrigt har det gått jättebra, och fyra flyg senare mötte min Morbror med familj mig i ankomsthallen i Napier (där dom bor). Det är en liten stad på den östra sidan utav Norra ön, och det är nu här jag kommer att bo den första veckan. Eller inte ens det blir det, för på Lördag ska vi troligtvis göra en daytrip iväg, bo över någon stans, för att sen på Söndagen besöka Hobbiton. Så kul!

Direkt efter att vi kom fram till huset svirade vi om och drog ut för att springa. Förstår ni hur skönt det var för mig efter att ha suttit stilla så länge, haha? Eftersom att vädret var väldigt osäkert (jag mötte Napier i spöregn, men som gick över på bara en halvtimme) bestämde vi (Jag, min morbror Anders och min kusin Eir) oss för att "bara" springa 5 km. Kan vi ta en stund för att lilla Eir höll tempot hela vägen? Så sjukt! Jag fick dock sånt flow att jag drog ut på en liten extra sväng, och BAM vad stark jag kände mig i kroppen. Älskar't!

Efter det, grill-middag och ett glas rött kan jag meddela att jag kommer somna sjukt gott! Och framför allt att jag ser fram emot att få börja utforska den här helt otroligt vackra ön imorgon =)

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Alltså sååå kul! Ska bli jättespännande att få följa din uppdatering under din vistelse. Kram! 😃
nouw.com/feliciaidachristina
Emmamehrali
Emmamehrali,
Såå härligt att du är framme KRAM 💕💕
nouw.com/emmamehrali
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh ska bli så kul att resa om hela din resa! kram på dig hjärtat❤️
nouw.com/tildablanksvard
tinafalkestad
tinafalkestad,
Så himla härligt att du är framme och att resan har gått bra och allt! (förutom att dina fötter svullnade så då) Så fina bilder!! <3 Förstår att de var skönt att ut och springa efter en lång resa! Grillat och vin lät inte helt fel, ha en fortsatt fin kväll nu fina du<3
nouw.com/tinafalkestad
oliviakulpakko
oliviakulpakko,
Ååh så spännande! 😍
nouw.com/oliviakulpakko
lisabakkland
lisabakkland,
Herregud vad häftigt!!
nouw.com/lisabakkland
linneavn
linneavn,
Ååh vad avundsjuk jag blir! Ska bli så kul att läsa om allt du upplever❤️
nouw.com/linneavn
amandassofi
amandassofi,
Så skönt att resan gått bra!
nouw.com/amandassofi

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin