Touch down hemma

Touch down hemma! Hör ni fint det låter? Hemma!

I onsdags lämnade jag jobbet vid 5-tiden, hoppade på pendeln och åkte ned till Nynäshamn. En båtresa senare kunde jag äntligen andas ö-luft. Med tanke på att jag kom fram efter midnatt var det bara att krypa ned i sängen (som Mamma hade bäddat med kramdjur). När jag sen vaknade gav jag mig ut på årets första löptur, vilket var rent ut sagt fantastiskt. Till en början var det nästan regn i luften, men ungefär samtidigt som jag vände tillbaka sprack himlen upp och solen sken något så fantastiskt.

Hemma möttes jag sen av att huset vaknade till liv och att familjen hade samlats i köket för lite frulle. Dom och nybryggt kaffe. Underbart! Resten av min första dag här hemma gick till jobba lite granna, gå en långpromenad och bara mysa runt. Och precis så tänker jag fortsätta göra. Jag har faktiskt bestämt mig för att stanna en vecka. Kanske lite längre? Vi får se helt enkelt. Och just det är något av det absolut bästa med mitt jobb. Jag har inte behövt be om lov för att åka och jag har heller inte sagt när jag kommer tillbaka. Allt är mer eller mindre upp till mig. Jag åker tillbaka när jag känner att jag behöver det. Älska!

Hur ska ni tillbringa eran påsk?

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin