Touch down Gotland

Godmorgon hemifrån Gotland!

Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag längtat efter att få skriva just det. ”Godmorgon från mitt älskade barndomshem”. Så otroligt behövligt just nu. Visserligen ska jag jobba en del idag och sen lägga ett par lägenheter på Hemnet på fredag, men sen har jag tänkt att verkligen försöka vara lite ledig. Bara göra sånt som gör mig lugn och ger mig energi. Typ som att börja dagen med en morgonpromenad - vilket jag precis är påväg ut på.

Resan hit var ju lite spännande, så som min vardag numer brukar kunna vara. När jag lämnade jobbet i förrgår kände jag mig rätt i fas. Kontrakt på Furusundsgatan var bokat till igår 16:00 och allt annat var mer eller mindre klart. Klipp till att jag 23:13 tar in en ny lägenhet som skall ut på fredag (= stress med att få fram all info, skriva bostadsbeskrivning, boka fotograf osv osv) samt att jag inte kan somna för att något känns konstigt i magen. Inte konstigt som i magsjuka, utan mer som i magkänsla. Den visade sig sen vara rätt när jag igår morse ringde köparen som då säger att hon vill skjuta fram kontraktet. Alltid lika kul att ringa säljaren och säga att något strular…

Så hela bilfärden ned till Nynäshamn (fantastiskt nog skulle Pappa också hem så jag kunde åka med honom istället för hela pendel-buss-släpa-väska-grejen) gick till att förhandla, nervöst sitta och invänta samtal och meddelanden tillbaka osv. Rätt så exakt samtidigt som vi kör ombord säger budgivare 2 (som då fått erbjudande om att skriva på samma nivå) att vi kör. Woop woop!

Alla som åkt båten vet att man större delen av resan inte har mobilteckning och internetet är definitivt inte att förlita sig på. Så stressens morsa infann sig när jag skulle skriva ihop kontrakten, instruera min kollega (som FANTASTISK som han är ställde upp och höll själva skrivningen) och fixa det sista innan jag med största sannolikhet hamnade off grid. Vilket jag gjorde. Så det var bara att snällt sitta och vänta (och skriva ett par bostadsbeskrivningar) i väntan på att få teckning och sms om att allt var klart (och framför allt hoppas att allt gått som det skulle - vilket det gjorde).

Så förstå hur skönt det var att köra av båten, ett kontrakt rikare, iland på min älskade ö. Livet säger jag bara!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin