Touch down Gotland

Inte ens 7 dygn tillbringade jag hemma i Stockholm innan jag idag åter igen befann mig på Arlanda. Till skillnad från sist när det handlade om 2 veckor i Vietnam, så är det just nu ”bara” (inte alls särskilt bara) en weekend hemma på Gotland.
Men lyckan när jag klev av planet och möttes utav både Mamma och Pappa i ankomsthallen - obeskrivlig!

Den enda riktiga påminnelsen om den tidigare Vietnam-resan är min fantastiska hud för tillfället... Jag flassar för tillfället cirka överallt. Men till skillnad från när jag kom hem från Thailand för två år sen och såg ut som en dalmatin när jag flassade, så är jag i alla fall brun i lagret med hud under. Jag tackar SPF50 för det 🙏🏻

Egentligen hade jag hunnit med ett par timmar i skolan i förmiddags, men ibland måste man prioritera sig själv. Idag - nytt set med naglar. Som några utav er vet så är mitt absolut största komplex (löjligt nog) mina naturliga, korta naglar. Så att byta ut det gamla setet mot ett nytt härligt ett fick vara värt det. Eller vad säger ni, hehe?


Och nu sitter jag här, precis nydushad efter att ha varit på mitt fantastiska hemmagym och fått äran att team teacha en BodyCombat-klass, osminkad och ska bli bjuden på Pappas spagetti med köttfärssås. Är det något han kan laga så är det just det!

Så trots att det har varit Torsdag idag måste jag säga att det har varit en riktigt bra dag.
Hur har eran varit??

Gillar

Kommentarer

FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Wow så fin!!😍
nouw.com/fannybjerenius
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! TACK hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Yasmine,
Så underbart att vara hemma och mysa med familjen <3 Njut av helgen vännen! Kramar <3
www.yasmissy.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men jaaa! Det gör jag verkligen <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin