Touch down Arlanda

Det var det. Ett par fantastiska dagar hemma på ön, och nu är det tillbaka till verkligheten i Stockholm. Jag inser nu hur dålig jag är på att faktiskt åka hem. I regel händer det bara runt tentaperioder, dvs 4 gånger per år. Men grejen är att det ligger ju inte alls långt borta. Så det är något jag får se till att bli bättre på - att bara åka hem och njuta!


Det är btw rätt så sjukt hur snabbt det märks att jag är inne i tentaperiod, och framför allt hur tydligt det märks. De senaste dagarna har:
- jag gått runt i precis samma outfit (händer dock inte i Stockholm då jag har som regel att man ska klä sig så som man vill känna sig, och mjukiskläder resulterar inte i en powerwoman som kan kötta kursmaterial i timmar)
- min kropp hamnat i total obalans. Jag äter alldeles för mycket vissa måltider, äter typ inget andra, småäter konstant, tränar "fel" och vet till slut inte vad jag ska känna. No good...
- jag tappat all inspiration. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om, jag tar inga bilder och jag kan öppna upp instagram tretti-elva gånger bara för att stänga ned det på en gång eftersom jag "inte pallar" ( <-- kan någon känna igen den känslan?).
- jag tappat min "extra-energi", den som gör mig till mig. Istället är jag på gränsen till låg, vilket jag tror beror helt på vetskapen om att allt jag måste göra är att plugga.

Gahhh! Och så slutar det bara med att jag klagar här hos er. So sorry guys! Men men, that's life just nu. Lovar att kompensera det när jag skrivit den där sista tentan. Fredagens den 13e - let's go!

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
jösses sååå vacker du är människa 🤩😍
nouw.com/linnealiebig
malinkirstine
malinkirstine,
Men hur fiiiiiin är inte du då <3
nouw.com/malinkirstine
Emmamehrali
Emmamehrali,
För det första hur fin är du inte?! ÅH, JA känner igen mig så väl i det du skriver om instagram, så skönt att höra någon mer som mig <3
nouw.com/emmamehrali
Desireekujala
Desireekujala,
Håller med ovan, såå fin är du!! Kämpa in i det sista nu är det inte långt kvar<33
nouw.com/desireekujala
amandassofi
amandassofi,
Power women, behöver få fram min... dags att slänga adidasbyxorna åt h***** <3
nouw.com/amandassofi
charlottelinden.se,
Feel you! Det där är mitt everyday-life, haha.. Skriver magisteruppsats + en annan uppsats parallelt för tillfället 😊))) Lycka till med tentan finis! <3
charlottelinden.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin