Torsdagstips!

Okej babes, här kommer ytterligare ett tips! Ett riktigt sånt där turn your sh*ty Thursday-around tips (oh I needed that!). Som ni vet går inte jag och Torsdagar ihop. Inte det minsta. Är det någon gång jag kommer bryta något, får sparken, lyckas ha sönder mina favojeans eller tänder eld på lägenheten så är det utan tvekan på en Torsdag det kommer ske.
Så då behöver men ett sånt här ess i rockärmen, en pepp-go-to, och det är helt klart den här tjejen:

Saraleo

Hon har en sån där fantastiskt härlig, peppig, må-bra-blogg! Och inte bara rosa rosor och fluffiga moln, utan hennes fokus är att vilja peppa en till att leva det livet DU vill leva.
Det var efter en sån där riktigt dålig dag som jag kikade in på hennes blogg och hittade inlägget Ta vara på ditt liv! NU!! och alltså dom tipsen var precis vad jag behövde höra där och då (klicka in och läs det HÄR)
Och det är lite det som är så fint med hennes blogg. När man går in på den kan man själv välja vilken kategori man själv behöver läsa om. Typ Finna lycka, Målsättning och Självacceptans. Ni hör ju själva hur bra det är!!

Hennes blogg är till för Dig (Mig) som läsare! Och det märks verkligen, för varje gång jag kikar in där lämnar jag fylld med energi, pepp och inspiration. För att inte tala om att man får en liten girlchrush, för alltså hur snygg är hon inte??

Så till alla er som har en lika dålig Torsdag som jag har, klicka in på Saraleo!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Haha,du är rolig du😊 ja,vissa dagar alltså....,tack för tips omnlogg,kram
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Söta du <3
nouw.com/matildaberlin
4foodies
4foodies,
Får kika in på hennes blogg!💕
nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Do it! =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin