Torsdagstankar, sommarplaner på sommardäck och att vara i nuet

I samarbete med Däckskiftarna

Good morning guys!

Kan ni förstå att det redan är torsdag? Var tar dagarna vägen? Jag ska erkänna att jag å ena sidan har totalpanik och å andra sidan älskar det. Ren och skär panik för att det känns som att livet springer ifrån mig. Allt jag gör är att springa runt, runt, runt i mitt lilla hamsterhjul. Träning, jobb, äta, sova. På repeat. Samtidigt som jag älskar mitt liv och den vardag jag har så på så sätt klagar jag inte. Men jag vill ju göra mer. Jag är 25 och dagarna, månaderna, åren springer.

Pics by @beattriicee

Å andra sidan älskar jag det för det betyder att det snart är sommar och semester. Då skall den här hamstern springa långt utanför sitt lilla hjul. Jag ska som sagt tillbringa en-ett par veckor hemma på min älskade ö. Men det är ju också något som jag gör varje år. Jag vill göra något nytt. Just nu funderar jag på att kanske hyra en bil och roada ned till södra Sverige. Det är förresten när jag är i de här tankebanorna som jag saknar att ha bil. Men så börjar jag tänka på hur skönt är att slippa tänka på försäkringar, bensinkostnader, servicear, hålla koll på datum för däckbyten osv osv. Nej, då är jag faktiskt glad att jag är utan. Så i sommar blir det antingen att hyra eller låna en av mina föräldrar.

Det som dock ger mig än mer panik än allt annat hittills sagt, mina torsdagstankar just nu, är att jag inte är i nuet. Å ena sidan har jag panik och backa bandet, å andra sidan vill jag spola det framåt. Men idag då? Torsdagen den 20 maj. Fokus ligger inte här. Och det borde det verkligen. Jag måste bli bättre på att vara här och nu, se varje dag, varje ögonblick och prestation och inte bara jaga vidare mot nästa stund i tron om att den ska vara bättre än den här. Men samtidigt är jag rädd att om jag tänker så så kommer jag landa i en tanke om att varje ögonblick måste vara speciellt och är det inte så kan det lika gärna kvitta. Typ "Det är ingen idé att gå ut och äta på Glashuset för vädret är dåligt. Bättre att jag sparar det till en annan gång". Förstår ni hur jag tänker? Gahh, livet är svårt guys. Så vad sägs om en utmaning idag? En vara-vara-i-nuet-utmaning? Okej, here goes. Idag ska vi stanna upp och reflektera över 5 saker vi är tacksamma över i just den stunden vi kommer på dom. Typ Jag är så tacksam över den lilla lunchpromenaden jag klämde in i schemat idag! eller Jag uppskattar hur Fia ställer fram kaffe och ger mig en kram utan att jag ens bett om det.

Vilka är på??

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Vilka superduperfina bilder hjärtat!! Är dom nytagna? 💛💛😍

nouw.com/hilma

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin