Torsdagsstatus

Det är med skräck-blandad-förtjusning jag skriver Äntligen är den här veckan snart över! Inte för att jag vill att veckan i sig ska vara slut (tiden går fort nog som det är) utan för att det betyder att jag snart lämnar den här svarta plugg-bubblan. Opponering imorgon, feedback, slutversion som skall skickas in och sen är jag KLAR! 3 år på KTH - sjukt! Men samtidigt innebär det redovisning imorgon och vi alla vet vad jag tycker om det...

Idag: Har jag suttit och förberett presentationen typ hela dagen. Vi hade ett möte på kontoret mellan 10-12. Planen var egentligen att jag sen skulle gå vidare och sätta mig någonstans för att skriva, men det var så trevligt där att jag blev kvar. Hur härlig känsla att gilla sitt (framtida) jobb så mycket?

Fördomar: ... om mäklaryrket blev nog utan tvekan uppfyllda när jag la upp en story på insta om hur det dukades fram med bubbel till Torsdags-fikat. Hahaha!

Crave: Jag. Vill. Köpa. Nya. Kläder! Och skor. Och inredning. Och allt annat. Alltså såååå mycket! Men med tanke på att hela mitt CSN (som den här månaden var halvt) precis täckte min hyra så känns det som att allt sånt får vänta lite. Men alltså gaaaah!

Roligaste: Vid lunchen kom min chef inspringandes och sa Nu är det paddel-dags! Dom är ett gäng på kontoret som spelar rätt så seriöst och varje gång dom pratar om det har jag sagt att Åh! Jag har fortfarande inte testat. Men nu, eller snarare nästa Fredag, är det dags! Hon har nämligen hyrt banor och satt ihop ett team av oss nybörjare. Hur kul??

Roligaste no. 2: På vägen till jobbet imorse såg jag att @malinkirstine hade lagt upp en bild på insta. Jag var då tvungen att snabbt scrolla igenom mina egna mobilbilder för att hitta en bild jag tog för 2 veckor sen (men aldrig har publicerat). Den vänstra är hennes och den högra är min. Great minds think alike, eller vad ska man säga??

Instagram: På tal om det där med instagram så har ni väl inte missat koden jag delade med mig av där igår? Om ni gjorde så kan jag berätta att MATILDABERLIN20 ger er hela 20% hos Safira. Och alltså jag ÄLSKAR verkligen deras smycken! Så tips, tips, tips!! Perfekta morsdags-presenten ju!

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Har också redovisning imorgon och fruktar det lika mycket som du.. Vi får tänka på varandra!<33 Så coolt att du nu är klar med dina 3 år <333 LYCKA TILL
nouw.com/corneliakarlsson
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men hur grym att du alldeles strax är klar efter 3 år!!
nouw.com/tildablanksvard
charlottahagg
charlottahagg,
Du är sååå duktig!! 😊
nouw.com/charlottahagg
linndossing
linndossing,
Spark i baken inför imorgon!!! Puss mitt hjärta, hoppas vi kan ses snart <3
nouw.com/linndossing
amandassofi
amandassofi,
Mäklarfördomarna uppfylda, check... haha!! 😊
nouw.com/amandassofi
englabjork
englabjork,
Du kommer klara redovisningen galant fina vännen!! Hahah jag kan verkligen hålla med om att shoppingsuget har ökat de senaste veckorna, inte så kul för plånboken. Men åh vad roligt med paddel! fick höra att mina kollegor på nya jobbet också brukar spela paddel tillsammans, så kul! Torsdagsfikat ser ut som rena rama drömmen!😍kram på dig
nouw.com/englabjork
happyM
happyM,
Åhhh alltså huuur underbart att du redan trivs på nya jobbet så bra?? Blir så glad av detta ❤️❤️ Stor kram hjärtat ❤️❤️
nouw.com/happym
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin