Torsdagsstatus

Innehåller affiliate-länkar

Dagens feeling
Helt slut psykiskt. Det finns liksom ingen som helst motivation till något av det som ska göras - aka plugga.

Dagens have done
Efter en seg start och morgonpromenad åkte jag till gymmet för att kombinera dagens träning och plugg. Lite för få timmar i skolan senare är jag nu på ett bloggevent med Boohoo. Såå kul det i alla fall!!

Dagens outfit
Träningskläder hela morgonen och därefter ett par beigea skinnbyxor och en rosa/beige skjorta. Ni kommer självklart att få se den i inlägget från eventet =)

Dagens tips
Ni har väl inte missat att 1. ställa era frågor i min frågestund (scrolla ned ett inlägg), och 2. att vara med och tävla om Hairgummies från The Hairlust på min insta (@matildaberlin)?? Om ni har det måste ni verkligen kika in dom!

Dagens crave
Risgrynsgröt!! Alltså hur gott?? Så påvägen tillbaka från min PW stannade jag till på ICA och köpte med mig en tub som jag sen åt upp till frulle. Mums!

Dagens skönaste
Min säng! Jag som brukar vara morgonpigg men det här med tentaplugg, mörker, höstdepp, dåligt väder och allt däremellan har gjort det så himla svårt att kliva upp på morgonen. Det faktum att jag och Mamma dessutom lyckades bygga ihop en sjukt skön säng gjorde det ju inte direkt lättare.

Dagens koffeinintag
Alldeles för högt. Tänker dock att det får vara okej och att jag kommer få en naturlig detox på resan (mvh snål tjej).

Dagens nämen alltså
Nämen alltså, varför har jag inte hittat den HÄR foundationen innan?? Den är verkligen helt magiskt bra! Blir lika chockad varje gång jag använder den för den både täcker fantastiskt bra, samtidigt som den känns naturlig, lätt och bara så sjuuukt bra på huden. Älskar!

Dagens nedräkning
2 dagar! Eller snarare 1 + 1. Eller till och med ett par timmar, tenta och sen frihet!! OMG vad jag längtar alltså!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Risgrynsgröt är verkligen sååå gottt!!! wow!
nouw.com/beattriicee
tinafalkestad
tinafalkestad,
Åh risgrynsgröt är såå gott! Vad kul med event med boohoo! 😍 så skönt med frihet sen efter tentan, förstår att de är nerräkning! ❤️ Fina du! Älskar att läsa dina inlägg, du ger sån energi!❤️
nouw.com/tinafalkestad
happyM
happyM,
Åhh är exakt samma som dig när det kommer till plugg just nu, ingen motivation alls ❤️ Kram
nouw.com/happym
amandassofi
amandassofi,
Sitter och trycker risgrynsgröt just nu haha, så gott
nouw.com/amandassofi
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min <3 Men alltså risgrynsgröt är den bästa frukosten, så galet gott! Förstår verkligen att du inte känner så mycket motivation nu när det är sånt här väder, man vill bara ligga i sängen och kola film typ. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin