Topp 3 mål i September 

1 augusti kom och med det kom hösten. Vips försvann Augusti och nu är vi i September. Jag ska helt rått och ärligt erkänna att jag är lite rädd. Jag mådde verkligen inte bra förra hösten. Det var visserligen först i Oktober/November jag började må riktigt dåligt, men oavsett vill jag inte hamna där igen. Jag vill dock minnas att September fortfarande var bra, men rädslan sitter ändå i bakhuvudet och oavsett tycker jag att vi ska se till att bli en fantastisk månad. Och till det har jag såklart tre nya Topp 3 mål. Men innan det kör vi en recap på förra månadens:

1. Jag njuta av sommarkvällarna! Så många sommarkvällar vet jag faktiskt inte om det blev, haha. Men ja, jag har njutit och hittat på saker.

2. Jag ska sälja (minst) 3 lägenheter! Fyra stycken landade jag på, så check på den! Edit: jag hade fel! Såg precis att det till och med var sex stycken.

3. Jag ska ta tag i min kost! Tro det eller ej, men jag har i alla fall börjat. Så nu är det lunchlådor och mat till middag som gäller. 100% är jag inte där än, så det är bara att fortsätta framåt.

TOPP 3 MÅL I SEPTEMBER

1. Jag ska fira min födelsedag! Jag vet hur lätt det är att jag av ren lathet låter den glida förbi. Men jag ska fasen se till att fira!

2. Jag ska ta mina 2 miljoner! Mitt årsmål är att omsätta två miljoner. Jag ligger en bra bit över budget och är rätt så nära nu. Men samtidigt lite för långt bort för att det ska va en självklarhet att jag lyckas. Så målet är att kämpa dit och nu ta mina två millar.

3. Jag ska ta tag i min kost! Den får faktiskt stå kvar, för påminner jag inte mig själv är risken stor att jag faller tillbaka i gamla mönster.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Rolf
,

Har hört om en ny tjänst där säljare och köpare av bostäder kan mötas och själv göra affärer.Typ blocket men enbart för bostäder. Jag har ingen uppfattning om hur stort mäklararvodet är så det är kanske inte ens lönt att själv mecka med sånt.

Ha en fin dag och jag tror att du klipper dina mål.Du verkar vara av rätta virket,en seg och vindpinad björk från Gotland. <3

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Vilken härlig liten lista! Hoppas att du kommer må bra under den här hösten, känner igen mig själv i det du skriver om. Jag har inte kommit på några mål, men det här inlägget gav lite inspiration så jag får nog sätta mig ned och tänka ett tag 😊 Hoppas att du får en fin dag!

nouw.com/psykiskohalsablogg

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin