Topp 3 mål i September

Godmorgon hjärtan! Vi kan väl börja dagen med att säga: Den är häääär! Min födelsedagsmånad. Jag ska erkänna att det är med total skräckblandad förtjusning. Å ena sidan älskar jag att fylla år (numera), men å andra sidan har jag panik. Jag fyller alltså 25. 25! Hela våren har jag gått runt och tänkt Jag är 25. Nej vänta, jag är faktiskt fortfarande bara 24. Det är flera månader kvar. Puh! Men så plötsligt är det inte det längre. Som ni förstår så har jag lite lätt åldersnoja haha. But anyhow, det kommer bli en fantastisk månad - för det har jag bestämt!

För att få den lite extra bra så kommer jag (såklart) att sätta mina Topp 3 mål för månaden. Men innan vi går in på dom så tar vi en liten recap på Augusti månads mål:

1. Jag ska ta in 5 objekt! Big freaking check på den! Det dubbla dessutom. Så tänk bara hur bra den här månaden kommer bli med tanke på att Augusti var trögt de första veckorna

2. Jag ska försöka få till någon slags plan/struktur för hur jag ska hitta balans i mitt liv! Jomen det tycker jag ändå att jag börjat få. Både utifrån mitt inlägg kring min livstårta och utifrån vardagarna i sig. Jag är fortfarande långt ifrån "klar" eller vad man ska säga, men jag har ändå börjat bygga dagarna så som jag vill ha dom.

3. Jag gå på en dejt i veckan! Fail. Det började bra. Första två veckorna checkade jag det, men sen kom jobbet emellan. Har jag inte hunnit öppna Instagram så har jag inte hunnit öppna Tinder, haha! Så den här får vi fortsätta jobba på.

TOPP 3 MÅL SEPTEMBER

1. Jag ska fira min födelsedag! Egentligen hade jag tänkt göra det riktigt stort. Vi snackar lokal, typ alla jag känner och dans på borden fram tills morgonen. Men så kom corona... Så nu får vi se exakt vad det blir. Oavsett skall det firas!!

2. Jag ska se till att sälja en lägenhet! Jag är mästare på att ta in objekt som På Gång, dvs att förbereda och jobba med lägenheter under hand kan man säga. Men jag har inte lyckats ta in en enda en som skall säljas nu. Men September är en bra månad (för det har jag bestämt), så här skall säljas!

3. Jag rensa mitt förråd! ... och uppdatera min Shpock igen. Nu har det gått så pass lång tid att dom har avaktiverat flera av mina annonser och dessutom är det fler som "köpt" grejer men aldrig avslutat affären, så jag har så mycket saker som bara ligger och inte blir sålda. Så här skall rensas!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Du är otroligt inspirerand! Jag ska verkligen ta efter dig - att sätta upp mål varje månad! 3 mål är ju perfekt! ✨⭐️💛
nouw.com/hannakarlzzon
SofiaRebecca
SofiaRebecca,
Riktigt inspirerande mål! Mina mål för september är att spela mer tennis, baka mer och njuta mer utav årstiden! Ta hand om dig!
nouw.com/sofiarebecca
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,
Inspirerande inlägg! Mina topp 3 mål är att jag ska försöka börja starta upp en YouTube-kanal, skaffa mig ett riktigt jobb och njuta som bara den! ⭐
nouw.com/jenniferliindqvist
KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Good luck <3 Have a great day
nouw.com/kerintobanelli
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Som alltid så delar du med dig av så otroligt inspirerande inlägg! Superhärliga mål du har! Mina mål är att försöka baka mycket, ta vara på den sista värmen och spela in en hel del video till Youtube. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åh men så bra mål!! Kommer gå hur bra som helst ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så bra mål, kul att vi båda fyller denna månaden. Så kul med födelsedag firande! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Olssonsanna
Olssonsanna,
Måste fråga hur du gör dessa bilder? så fina!
nouw.com/olssonsanna

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin