Topp 3 mål i September

Idag är ingen vanlig månad, för idag är det min födelsemånad. (??) Nja, det lät inte alls lika bra som standardfrasen, haha! But you get the drift. Kan ni ens förstå att det redan är September? Jag höll på att säga att den här sommaren bara har swishat förbi, men när jag tänker tillbaka på hur mycket jag faktiskt har hunnit med så har den ändå inte det. Men ja, nu är det då ändå höst. September. Och om bara 14 dagar blir jag 24 år (gulp... lite lätt åldersnojja på den ändå). Men jag är ändå taggad! Just September känns lite som en nystart i och med att man kommer tillbaka till vardagen och rutiner, man börjar nytt i skolan och så vidare. Så let's kick it! Ny månad betyder såklart 3 nya mål. Men först en recap på förra månadens:

1. Jag ska åka iväg på en resa! Oh yes I did! Och Budapest var fantastiskt!!

2. Jag ska ha en heldag ute hos Agnes på Näs! För att vara väldigt exakt så checkade jag av den här punkten den sista Juli, haha! Men ja, ÄNTLIGEN fick jag till en dag där!

3. Jag har ett personligt mål! Ärligt gick det inge vidare. Inte alls faktiskt. Men nya tag och så kör vi vidare på den nu i September med. 

TOPP 3 MÅL SEPTEMBER

1. Jag ska fira min födelsedag! Hell to the freaking yes! 24 små kvadrat skall fyllas med alla jag älskar och sen skall det ut och dansas!

2. Jag ska laga mat! Egentligen tycker jag att det är rätt så roligt att verkligen göra olika rätter, men under perioden jag bodde i Vasastan och nu under sommaren har det liksom helt kommit i glömska. Så under September ska jag verkligen göra olika rätter, för att ta fram frysta grönsaker, fryst vegofärs, hälla på lite tacokrydda och sätta in det i micron är inte att laga mat!

3. Jag ska komma i ordning i lägenheten! Balkongmöbler inne i vardagsrummet är inte riktigt det optimala. Så soffa, stolar, taklampa och allt sånt där grundläggande skall vara på plats den här månaden.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

kristinajuliette
kristinajuliette,
Har aldrig några mål för uppföljer dom ändå aldrig haha 😃
nouw.com/kristinajuliette
Oscarnorberg
Oscarnorberg,
Försöker fixa mål varje månad lite små men slutar med att jag inte fixar dom för kommer massa annat i mellan 😉
nouw.com/oscarnorberg
TindraJosefsson
TindraJosefsson,
Lycka till med målen fina du! Kram😊
nouw.com/tindrajosefsson
Yasmine,
Vilka bra mål du har! Håller tummarna att du uppnår de 😃 Jag har inga mål faktiskt haha! :p Kram
yasmissy.blogg.se
artist
artist,
Vad bra med mål!
nouw.com/artist
Desireekujala
Desireekujala,
Åh vad skoj att du fyller år 😃 <3
nouw.com/desireekujala
ellenholmberg
ellenholmberg,
Heja dig!! Så skönt med mål<3
nouw.com/ellenholmberg
mollysvedin
mollysvedin,
Lycka till med dina mål för den här månaden finis <3
nouw.com/mollysvedin
Alice,
Härliga mål, heja heja! <3
nouw.com/aliceemericsson
linndossing
linndossing,
Grym du är som prickade av förra månadens, du kommer klara denna månaden minst lika bra! Kram <3
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin