Topp 3 mål i Oktober 

Godmorgon hjärtan!

Kan ni förstå att det redan är höst? Och inte bara höst, utan höst-höst. Det känns som att September bara swoshade förbi och inte på ett positivt sätt. Nope, månaden bara försvann. Jag ska erkänna att jag är lite rädd för höstmörkret och höstdeppen. Förra året var ett rent h*lvete och det får bara inte hända i år. Så nu är det stora målet att hålla igång och helt enkelt leva istället för att kliva ned i det svarta hålet.

Självklart har jag också mina topp 3 mål. Innan vi sätter dom tar vi en recap på förra månadens:

1. Jag ska fira min födelsedag! Jag vet hur lätt det är att jag av ren lathet låter den glida förbi. Men jag ska fasen se till att fira!

2. Jag ska ta mina 2 miljoner! Nope... Det gick inte vägen. September va långt ifrån min bästa månad. Snare tvärtom. Men 2 försäljningar till så är vi där.

3. Jag ska ta tag i min kost! Var det här månaden jag lyckades? Nope, inte alls... Skärpning fröken Berlin!

TOPP 3 MÅL I OKTOBER

1. Jag ska ta mina 2 miljoner! Jag tog det inte förra månaden, men den här månaden - nu händer det! Jag SKA ta min årsbudget, mitt mål för 2021 som jag haft ända sedan jag hade min första praktikdag på Östermalms-kontoret för snart 3 år sedan.

2. Jag ska fira mina 2 miljoner! Det är så lätt att jag bara säger "Check. Good job Matilda. Nu tar vi nästa." Men nej nej nej. Det här har som sagt varit mitt STORA mål och det MÅSTE firas!!

3. Jag ska sluta kasta små-pengar omkring mig! Det är den första Oktober och jag har redan gjort av med orimligt mycket pengar på exempelvis ICA. På vad? Jo, läska, nocco, proteinbars och annat småskit. Inte rimligt någonstans.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin