Topp 3 mål i Oktober

Brace yourselves - myshösten är över, ruggmånaderna är på ingång. Jag vet inte hur det är med er, men jag kan faktiskt inte riktigt förstå att September redan har passerat. Jag har hamnat i någon märkligt tidsvärld. Mina dagar räcker aldrig till, mina veckor är så sjuuukt långa (jag minns aldrig vad jag gjorde på måndagen till exempel) men månaderna går så sjukt fort. Det är verkligen redan Oktober?? Japp, så är det. Även om jag inte kan säga att jag är något större fan av att sommaren är över och att mörkret är påväg, men jag är ändå riktigt taggad. Livet över lag just nu <3 Hur känner ni?

För att få den här månaden lite extra bra och inte bara låta den passera, så kommer jag (såklart) att sätta upp mina Topp 3 mål för månaden. Men innan vi går in på dom så tar vi en liten recap på September månads mål:

1. Jag ska fira min födelsedag! Om jag gjort? Hela 4 gånger och möjligtvis blir det ytterligare en i helgen. 25 fyller man bara en enda gång och när det nu i år inte gick att fira stort får man fira en massa istället!

2. Jag ska se till att sälja en lägenhet! Om jag gjort? Inte bara en, utan 3. Bra j*kla månad om man får säga så!

3. Jag ska rensa mitt förråd! Jag har i alla fall börjat ta tag i det. Så håll utkik på min Schpock för snart kommer det att komma upp en massa nytt där =)

TOPP 3 MÅL OKTOBER

1. Jag ska se till att göra saker om kvällarna! ... och inte gå i ide. Jag är verkligen så rädd för att gå tillbaka till mitt gamla jag och göra det.

2. Jag ska få ordning på kosten! För nu räcker det fröken Berlin! Jag skojar inte när jag säger att det har gått dagar där jag inte ätit något annat än godis, kakor och tårta. Min kropp mår skit på insidan för den behöver ju faktiskt näring. Så dags att få ordning på detta kaos som är jag.

3. Jag ska ta mig till Göteborg! Nu är det ALLDELES för länge sen jag träffade min bästa vän Agnes. Så en trip till Götelaborg står utan tvekan på månades lista. Dock har det varit ett projekt att lyckas få till tanke på att jag jobbar både fredagar och söndagar + att jag fortfarande har en CSN-liknande budget, men jag går allt som det ska så har jag ju fått till en lucka och kan checka av det här redan till helgen. Yay!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Vilka bra mål!! ✨🍁💛

nouw.com/hannakarlzzon
oliviakulpakko
oliviakulpakko,

Vilka fina mål! Håller med, September passerade så fort! 🍁🧡

nouw.com/oliviakulpakko
Linnealiebig
Linnealiebig,

Härliga mål <3

nouw.com/linnealiebig
Johannagrahn
Johannagrahn,

Åh du måste vara så sockerbakis lite titt som tätt. Hade lätt ätit godis hela dagarna men pallar inte med sockerbakisheten, den är ju värre än efter alkohol haha.

nouw.com/johannagrahn
Alice,

Härliga mål, heja dig! <3

nouw.com/aliceemericsson
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,

Vilka toppen mål 😇

nouw.com/jenniferliindqvist
malinkirstine
malinkirstine,

Så bra mål vännen! Heja dig <3

nouw.com/malinkirstine
Nellaroc
Nellaroc,

Så himla bra och rimliga mål! Hoppas de uppfyller dem <3 heja heja! kram

nouw.com/nellaroc
sofiahaag
sofiahaag,

Åh vilket fint collage, och riktigt bra mål <3

nouw.com/sofiahaag

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin