Topp 3 mål i Oktober

Är det idag det officiellt blir höst på riktigt? September är ju egentligen en höstmånad, men det känns mer som nån härlig övergång från sommar och ledighet till peppen av vardag och rutiner. Eller vad säger ni? Men nu är vi där. Oktober. Höst. För mig innebär det oftast en liten dipp (note to self: köp hem d-vitaminer), tenta-stress och början till existensiella frågor. Haha, ni hör ju hur peppad jag är på just Oktober. Så som ni kan läsa lite längre ned kommer mina Topp 3 mål för den här månaden ligga på att må bra, både överlag och i mig själv.

Men innan vi går in på dom kommer en liten recap på förra månadens:

1. Jag ska fira min födelsedag! Hell to the freaking yes att jag gjorde! Dans till halv 5 på morgonen och hemsläp i form utav min älskade syster. Kan liksom inte bli så mycket bättre, hihi!

2. Jag ska laga mat! Check på den! Jag har gjort både lasagne, hemgjorda köttbullar, egen brunsås, egen pad thai, panerat fisk och en massa mer. Jag minns ärligt inte ens sist jag gjorde det innan. 3-4 år sen? Så nu ska vi bara hålla i det här!

3. Jag ska komma i ordning i lägenheten! Den här lilla läggan alltså, jag blir bara mer kär för var dag som går. Det saknas fortfarande taklampa och jag är inte 100% nöjd med vissa delar at styelingen. Men annars är jag så i ordning!

TOPP 3 MÅL OKTOBER

1. Jag ska fortsätta utmana mig själv att kliva ur min comfort zone! Kombinationen utav att i grund och botten vara introvert, blyg, lat och bekväm gör det oerhört lätt att bara sitta hemma istället för att puscha mig själv till att våga och ta nya chanser. Så det ska jag göra nu!

2. Jag ska hosta en tacokväll hemma vid mig! Nu har jag ju redan gjort det en gång (vilket i sig var SÅ stort), vilket ställer till det lite för det var det första och primära målet jag kom på för den här månaden. Men enligt vissa är ju en gång lika med ingen gång. Så minst en till den här månaden!

3. Jag ska åka hem till Gotland! Eftersom att jag först kliver in i tentaperiod, sen åker till Nya Zeeland och därefter har en del planerat (i kombination med en hel del skola), så vet jag inte ens om jag kommer kunna ta mig hem innan Jul annars. Så målet är utan tvekan att ta mig hem i Oktober.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vad roligt att du fyller år i oktober och det gör jag med. Härliga mål du har! <3 Kramis
starbys.se
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Lillymihlte
Lillymihlte,
Vilka härliga mål hjärtat, det fixar du utan tvekan! 🧡 Nu är hösten officiellt här precis som du säger, lite mys är det väl ändå, hihi 🍁🙌 KRAM vännen & lycka till med målen!
nouw.com/lillymihlte
Sabinakj
Sabinakj,
Så roliga mål du har denna månaden! Älskar att ha tacokvällar nu när hösten är här <3
nouw.com/sabinakj
charlottahagg
charlottahagg,
smart att ha mål med varje månad, då blir de kanske gjorda också😃 får nog ta och tänka över vad jag ska ha för mål med oktober... 😍
nouw.com/charlottahagg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad jag älskar dessa inlägg, dom är så peppande och inspirerande att själv sätta upp mål. Mina 3 mål för denna månad är att att börja packa inför flytt, spela in videos så jag har under flyttkaoset och försöka få tid till att fira våran 3 årsdag. Massa kramar vännen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
malinkirstine
malinkirstine,
SÅ bra mål <3 Hejar på dig! Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Grym du är som fixade förra månadens, du kommer fixa denna månadens exakt lika bra! Kram <3
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin