Topp 3 mål i November 

Och DÄR kom den. November. Årets officiella transportmånad. Oktober är ändå rätt så okej i och med att man kan börja plocka fram mysiga tröjor, tända ljus och så vidare. Och December är ju bara underbar pga jul. Men skitmånaden där emellan.... Vädret är kasst, man börjar redan känna sig lite småful i de stora, stickade tröjorna, det är bara allmänt mörkt och allt man gör är att vänta på December. And on that note säger vi Godmorgon! Hahaha!

Samtidigt blir allt vad man gör det till och jag vägrar låta November vara lika mörkt och deppigt som förra året. Så nu kör vi! Självklart har jag satt upp mina topp 3 mål. Innan vi går in på dom tar vi en recap på förra månadens och hur det gick:

1. Jag ska ta mina 2 miljoner! JAG FREAKING GJORDE DET!! Mitt stora, mitt enda mål, det enda jag levt och strävat efter under de senaste 2 åren.

2. Jag ska fira mina 2 miljoner! Jag har inte gjort det på det sättet jag hade planerat, vilket var en middag på Punk Royal. Men ja, jag gick ut och gjorde den kvällen rätt så oförglömelig.

3. Jag ska sluta kasta små-pengar omkring mig! Det gick helt ärligt lite sådär, men det mynnade också in i målet jag satte för ett par veckor sedan som nu också är ett av målen nedan.

TOPP 3 MÅL I NOVEMBER

1. Jag ska ta mitt "inte slösa pengar"-mål och då checka in på hotell! Som jag nämnt innan har jag som mål att inte spendera pengar runt omkring mig som jag gjort och gör jag det ska jag ta in på hotell (helt själv) den sista helgen i November. Det målet har jag ju redan. Så det här målet blir att faktiskt ta in på hotell om jag lyckas. För jag har ju sagt tidigare att jag ska göra det men har fortfarande inte gjort det. Så en hotellnatt is coming up!

2. Jag ska handla på NK! Vilket svårt mål tänker ni nu, haha! Grejen är att jag har ett antal presentkort där som (jag tror) går ut i December. Jag har varit där flera gånger och tänkt handla men känner mig så malplacerad (jag kommer inte från en bakgrund där man köper så dyra och lyxiga saker) att jag gett upp och gått. Jag är också en sån person som får sån beslutsångest när det kommer till "att få saker" på ett presentkort att dom alltid bara går ut. Och det får absolut inte ske nu. Så vad ska jag köpa?? Tips mottages gladeligen.

3. Jag ska få in och förbereda 3 lägenheter för försäljning i Januari! Egentligen mynnar det ut i December med, men lika bra att försöka börja redan nu. I och med att jag tog mitt 2-milles-mål känns det lite som att allt jag gör på jobbet nu bara är lite bonus. Men faktum är att jag måste se till att få en bra start nästa år (vilket också är den del jag är nervös över) och det kan jag bara göra genom att se till att jag har 3 lägenheter jag vet att vi ska lägga ut och sälja i Januari.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin