Topp 3 mål i November

Godmorgon hjärtan!

Så det är alltså November?? Jag ska erkänna att jag har svårt att förstå detta. Nu är vi verkligen där - en av årets värsta månader. Oktober är fortfarande lite mysig, December är sjuukt mysig med allt julpyntande och all belysning, men November? Nej tack.

Ni hör ju min inställning... Men, som ni vet så tror jag stenhårt på att allt blir vad man gör det till så nu kör vi! Vi får helt enkelt se till att det blir en fantastisk månad. Och hur? Med mina Topp 3 mål såklart! Men innan vi går in på dom så tar vi en liten recap på Oktober månads mål:

1. Jag ska se till att göra saker om kvällarna! Bortsett från min krigarvecka i förra veckan så tycker jag verkligen att jag har hållt i det bra. Stjärna till fröken Berlin! Nu ska jag bara fortsätta hålla i det här!

2. Jag ska få ordning på kosten! Se mål nummer 2 för November...

3. Jag ska ta mig till Göteborg! Det känns knappt som att det var förra månaden jag åkte till min älskade Agge, men yes, check på den!!

TOPP 3 MÅL NOVEMBER

1. Jag ska hålla mig fräsch! Nu har vi kommit till den tiden på året när man börjar känna sig trött, grå, oinspirerad osv. Så i November är målet att ta hand om mig själv och fortsätta känna mig. I alla fall någotlunda fräsch.

2. Jag ska inte äta något godis söndag-torsdag! Nej, nu får det vara nog med det här sockerberoendet. Jag och min kollega Lovisa har gjort en deal om att inte äta av det där j*kla godiset som konstant finns på kontoret. Wish us luck!

3. Jag ska röra på mig mer! Då inte med fokus på att träna eller gå eller liknande, utan mer vardagliga rörelser. Jag märker redan hur mycket stelare jag blivit, hur ”jobbigt” det är att böja sig ned osv och det skrämmer sk*ten ur mig. Stretcha kommer jag inte ”ha tid” för, men sitta på golvet, huka mig och så vidare och så vidare. Mer rörlighet helt enkelt.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Bra mål! ✨🥰
nouw.com/hannakarlzzon
Linda,

Men åh, låter som perfekta mål ju! Ska ta och skriva ner några också!!

lindaviktoria.se
Linnealiebig
Linnealiebig,
Så bra mål 🥰⭐️
nouw.com/linnealiebig
beattriicee
beattriicee,
Vilka bra mål!
nouw.com/beattriicee
hilmak
hilmak,

Bra mål! Hoppas du lyckas! ❤️

nouw.com/hilmak
charlottahagg
charlottahagg,
Det är verkligen helt galet att vi redan är inne i november!!! Kan knappt förstå det 😊 Men superbra mål ju!!
nouw.com/charlottahagg
Lycklig
Lycklig,

Känner exakt som du över november! Sämsta månaden på året 🙄

Det här med socker skulle jag med behöva skärpa mig på!

nouw.com/lycklig
malinkirstine
malinkirstine,
Så kul att läsa! Och så bra mål <3
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin