Topp 3 mål i November

God morgon finingar! Men God morgon November? Är det bara jag eller är det här en utav årets utan tvekan tråkigaste månader? Grått, tråkigt, regnigt, blåsigt väder. En väntan på att det ska bli December och julmys. En total transportmånad och inget annat.
Nu när jag skriver det här inser jag ens sak - i år vill jag inte att November ska bli just det. En tråkig transportmånad. Nej, vi får se till att göra det här till något riktigt roligt, planera in saker och njuta utav livet. Till hjälp tänker jag som vanligt sätta upp mina Topp 3 mål, den här gången med fokus att göra månaden kul.

Men innan vi går in på dom kommer en liten recap på förra månadens:

1. Jag ska fortsätta utmana mig själv att kliva ur min comfort zone! Ärligt känns det typ inte riktigt som att jag minns vad jag har gjort den här månaden, haha! Men efter att både ha gått på event och rest helt själv till Nya Zeeland så måste det väl ändå anses som ett godkänt?

2. Jag ska hosta en tacokväll hemma vid mig! Hell yes att jag har! Både det och hamburgarkväll. Hur mycket mys? Fler sånna blir det utan tvekan med!

3. Jag ska åka hem till Gotland! Jajamensan! Check på den med! 5 helt fantastiska dagar hemma på min älskade ö!

TOPP 3 MÅL NOVEMBER

1. Jag ska njuta utav min semester! Jag ska verkligen ta vara på den här resan, se allt, njuta - uppleva.

2. Jag ska boka in en kompisdate med någon jag normalt inte hade gjort det med! En gammal vän jag inte pratat med på länge, en bekant jag inte kommit nära eller någon person jag aldrig träffat innan. Så spännande att se vem det blir!

3. Jag ska laga bra mat! Efter att ha bott hos min Morbror med familj de senaste dagarna har jag blivit så inspirerade till att laga mer mat med grymma råvaror och bra näringsinnehåll. Så mer hemlagad mat från grunden och mindre "snabblagad" mat.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Netti Starby ,
Håller med om att november är en tråkig månad och lycka till med dina nya mål! <3 Kramis
starbys.se
tildablanksvard
tildablanksvard,
moanybergphotography
moanybergphotography,
Håller helt med! November är så tråkig, men det blir hu vad man gör det till 😅 och lycka till med dina mål! ❤️
nouw.com/moanybergphotography
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina! Håller helt klart med, november är verklign en tråkig månad. Så underbart med mål då, det gör att tiden går lite snabbare så vi kommer in i december. 😍❤
nouw.com/sofialissmyr
linnronning
linnronning,
Lycka till! Du kommer klara det gaaalant! <3
nouw.com/linnronning

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin