Topp 3 mål i Mars 

Kan det vara så att vi har vår på ingång? Är inte Mars tekniskt sett den första vår-månaden? I sådana fall säger jag VARMT VÄLKOMMEN! Det är såklart dumt att jinxa det, och vi alla vet att det kommer ytterligare bakslag - men, vi går mot ljusare tider. Världen är rätt sjuk just nu och det känns väldigt konstigt att säga det, men jag är oerhört taggad på den här månaden och har en känsla av att det kommer bli en riktigt bra en.

Såklart ska jag ha topp 3 mål, och såklart ska vi ta en recap på förra månadens och hur det gick innan vi går in på de nya:

1. Jag ska ta min tredje vaccin-dos! CHECK!

2. Jag ska fortsätta rensa och sälja kläder. Check på den med. Det har inte gått iväg jättemycket, men ett par plagg här och ett par plagg där.

3. Jag ska hålla ett privat mål! So close. Det föll på de sista dagarna. Men det är bara att resa sig upp och ta nya tag. Den här månaden skall jag ta det i mål!

TOPP 3 MÅL I MARS

1. Jag ska klippa mig! Mitt mål är ju att få långt hår igen (jag kämpar hårt för det). Och det här med jämna besök för att toppa mig är något jag är dålig på. Så det skall göras denna månad.

2. Jag ska ta tag i mina matkostnader! Efter ett samtal runt lunchbordet på jobbet bestämde jag och Lovisa oss för att sätta en matbudget för Mars månad. Som sagt, inte restaurangkostnader, men all småhandling på ICA, 7eleven osv osv.

3. Jag ska kötta jobb! Den här månaden har jag en massa lägenheter som ska ut, vilket är SÅ KUL! Målet är att ha kommit upp i 1 miljons omsättning

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin