Topp 3 mål i Mars

Godmorgon hjärtan!

Sing hallelujah! Sing it, sing hallelujah! Sing it, yeah, sing hallelujah! Vi gjorde det guys! Vi överlevde vintern. Det är den första Mars och officiellt första dagen av våren. Okej, det kommer med största sannolikhet ett stort bakslag vädermässigt, men det får vi ta då känner jag för nu vill jag njuta!

Ny månad betyder såklart 3 nya mål. Innan vi går in på dom kör vi en liten recap på förra månadens:

1. Jag ska fira min älskade lillasyster! NåPå grund av rådande omständigheter (fy vad trött jag är på att yttra den meningen) så kom vi i familjen tillsammans fram till att jag inte skulle åka hem till Gotland, vilket självklart var tanken. Så himla tråkigt! Så något firande blev det inte igår. Vi får ta det nästa gång vi ses helt enkelt.

2. Jag ska sälja 3 lägenheter! Nej, det gick inte vägen.

3. Jag ska gå på 1 yoga-pass! Fail på den med. För första gången någonsin har jag misslyckats med alla mina tre mål. But what to do? Nya tag helt enkelt.

TOPP 3 MÅL MARS

1. Jag ska ta mig iväg på visningar! Nu börjar vi faktiskt närma oss deadlinen jag har att köpa något innan jag blir utkickad från min hyres-lägga. Det har varit så skönt att va ledig de senaste söndagarna och helt enkelt strunta i det och nu kommer jag dessutom jobba ett antal söndagar. Så jag måste helt enkelt se till att lyckas pussla lite, ta mig iväg på visningarna och till slut få min nya lägenhet.

2. Jag ska komma ikapp min haltande jobb-budget! Jag har helt ärligt ingen aning om hur det ska gå till, men på något sätt måste jag se till att lösa det.

3. Jag ska gå på (minst) 1 dejt! Nu var det verkligen alldeles för länge sen jag gick på den. Det är dags!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin