Topp 3 mål i Maj

Godmorgon finaste ni!!

Maj är här! ÄNTLIGEN! Enligt mig, helt klart årets bästa månad. Varför? Jo, det här är månaden när vi alla går ur ide på riktigt. Det börjar äntligen bli varmt, solen skiner och livet börjar på nytt. Alla klär sig lite extra snyggt i härliga outfits med bara ben, men vi har fortfarande inte kommit så långt in i värmen som på sommaren när man plötsligt känner sig ofräsch och slutar bry sig på samma sätt. Alla är helt enkelt lite härligare och det gör också livet lite härligare. Jag är så otroligt taggad på att carpa skiten ut Maj rent ut sagt.

Såklart ska jag ha topp 3 mål, och såklart ska vi ta en recap på förra månadens och hur det gick innan vi går in på de nya:

1. Jag ska samla energi! Det har växlat väldigt mycket upp-och-ned under månaden. Helt ärligt har det nog blivit lite mer jobb jag än jag hade planerat för. Men utifrån min och Isas sms-konversation igår så var energin på topp på ett helt nytt sätt.

2. Jag ska ta mig hem över påsk! För att fortsätta på punkt 1. Så check, check, check. Jag kom hem och det var otroligt behövligt. För att inte tala om hur mycket energi det gav. Bäst av allt är att det inte är lågt kvar tills jag snart kommer hem igen.

3. Jag ska ta tag i min deklaration! Inskickad igår, så check! Det stora var ju att ta tag i att deklarera min enskilda firma (där jag inte har en susning om hur jag gör, hehe). Bästa beslutet (och faktiskt lite oundvikligt) var att anställa en konsult för det, och han var grym. Så då var vi klara för i år, woop!

TOPP 3 MÅL I MAJ

1. Jag ska carpa månaden! Som sagt, min favoritmånad. Och som ni vet har det varit mycket jobb, vilket det också kommer fortsätta vara (har en massa kul på gång, woop), men jag är livrädd för att Maj ska springa ifrån mig utan att jag njutit. Så här skall det sittas på uteserveringar, gås kvällspromenader, äta lunch i solen osv osv.

2. Jag ska gå på (minst) en dejt! Ja, nu är det på tiden igen. Jag har nog inte hunnit gå på någon i April (eller?) och även om jag trivs fantastiskt bra i att vara själv vill jag carpa livet, kliva ur min comfortzone och träffa en ny människa.

3. Jag ska stretcha! Allt jag vill just nu är att dra ut och springa. Speciellt nu när solen börjar kika fram. Men jag tog ju sönder mitt knä i Februari när vi var i Västervik. Även om det var alldeles för lång löpning som utlöste det så är det den uteblivna stretchningen och en extrem stelhet som ligger som grund. Så nu skall stretchas ordentligt så att jag snart kan springa som jag vill igen.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin