Topp 3 mål i Maj

Är det bara jag, eller känns det lite som att livet helt och hållet stod på paus under April? Samtidigt som det passerade obehagligt fort framför ens ögon? Undra lite hur vi kommer se tillbaka på den här corona-tiden om ett par år. Vad tror ni?
För mig innebar April mer eller mindre en hel månad hemma på Gotland där jag nästintill inte lämnade huset. Jag är så oerhört tacksam för att jag fick vara nära min familj och trots att det inte alls blev den semester jag hade planerat (bye bye Mexico och Portugal x2) så har jag lyckats hitta ett lugn och ro i kroppen. Däremot ser jag nu verkligen fram emot en månad mer tillbaka i livet.

Jag har funderat på det här med mina Topp 3 mål och kommit fram till att eftersom att livet mer eller mindre varit på paus är det inte så mycket konstigare än att jag mer eller mindre flyttar över Aprils mål nu till Maj, dock med ett par småjusteringar.

För hur gick det i April? Jo:

1. Jag ska skriva klart C-uppsatsen! Utav ett par anledningar så är vi inte klara. Däremot köttade jag på riktigt ordentligt, så allt för långt kvar är det inte.

2. Jag ska ha vilodagar! Stort CHECK och going strong på den! En dag i veckan är numera helt och hållet avsatt för vila.

3. Jag ska kniiipa! Efter big check kommer big fail. Jag har helt ärligt glömt bort denna punkt (skämskudde fram och bakläxa på den).

TOPP 3 MÅL MAJ

1. Jag ska skriva klart C-uppsatsen! Den här månaden är det mer eller mindre ett måste. Målet är dock att få den klar så snabbt som möjligt, så heja oss!

2. Jag ska ha vilodagar! Även om jag faktiskt klarade det här målet förra månaden så tänker jag behålla det den här månaden med. Jag är, som ni kanske vet, helt värdelös på vilodagar och har mer eller mindre alltid varit det. Och även om det utan problem går att lägga upp träningen så att man inte behöver vilodagar så 1. känner jag att jag verkligen behöver det, och 2. kommer jag behöva det för att få ihop min vardag sen när jag börjar jobba ordentligt. Så en månad till med samma mål för att sen förhoppningsvis ha det som en naturlig del i mitt liv.

3. Jag ska gå på 4 dejter! Utav dessa skall 2 vara riktiga dejt-dejter (good luck in theses corona-times, haha) och 2 stycken kompis-dejter <-- med personer jag aldrig träffat/inte hänger med normalt. Dags att kliva ur min comfortzone och bli mer social.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

cinalaurla
cinalaurla,
Lycka till med dina mål. Jag tror på dig! KRAM❤️
nouw.com/cinalaurla
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag ska komma igång ordentligt med löpningen igen haha och inte tappa det så fort jag springer milen.
nouw.com/johannagrahn
happyM
happyM,
Åh men jättefina mål, kommer gå superbra för dig ❤️ OMG vad kul med dejter, hihi. Det roligaste med att vara singel ju!! Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Emma Engström,
Heja, heja dig Matilda! Jag VET att du kommer klara alla mål om du så bara själv vill det, du är grym <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Joanna,
sista målet lät spännande. Kram
steffanssonsaventyr.blogg.se
Mammatillthea
Mammatillthea,
Låter som spännande mål 😍
nouw.com/mammatillthea
Emmamehrali
Emmamehrali,
Låter som riktig bra mål och du kommer få en bra månad 😍
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Älskar sista punkten, så roligt och grymt!! Kram
nouw.com/linndossing
Yasmine,
Vilka roliga mål för månaden (då syftar jag främst på dejtandet såklart hehe)! Borde ta och göra något liknande 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh vad härliga mål,mina är att göra lite små planer för sommar semestern, börja träna mer mage, och lära mig mitt nya objektiv när det är så mycket tid över! 😃
nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin