Topp 3 mål i Juni

Nej. Jag går inte med på detta. Maj får inte vara över. Har Maj ens varit?? Min absoluta favorit-månad har kommit och gått med utan att vara. För ni måste hålla med om att med det här vädret som har varit kunde det lika gärna fortfarande ha varit Mars... Men men, it is what it is. And now it’s Juni, so let’s do it!!

Ny månad betyder såklart nya topp 3 mål (varför bryta ett vinnande koncept). Innan vi går in på dom kör vi en liten recap på förra månadens:

1. Jag ska köpa lägenhet! JAG GJORDE DET!! Min första, alldeles egna lägga.

2. Jag ska rensa! Direkt efter att jag signade papperna tog jag tag i vinden, rensade och la upp på Shpock. Dock har det inte hänt så mycket. Så nu är snart runda två igång.

3. Jag ska styrketräna minst (!) en gång i veckan! Stort check på den med. Är så stolt över mig själv, haha!

TOPP 3 MÅL I JUNI

1. Jag ska flytta!! Om inte blir jag besviken, haha! Tillträdet är den 29 Juni, så mindre än en månad kvar.

2. Jag ska jämföra och sänka mina fasta kostnader. I och med flytt är det en massa saker som skall lösas. Hemförsäkring, elavtal, bredband osv. Så nu ska jag bli vuxen och ta tag i det.

3. Jag ska byta bank. Jag har fått mitt bolån vid en annan bank än min vanliga och för att få så bra ränta som möjligt sa jag ”Ta allt jag har”, haha. Så allting är klart, nu ska jag bara flytta över mina besparingar, lägga om autogiron, informera mina arbetsgivare osv osv.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Anita,

Maj bara försvann... 😟

siliiins.blogg.se/
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så viktiga mål, hoppas allt med flytten går bra! <3

nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin