Topp 3 mål i Juli

Nämen ursäkta? Jag är inte säker på att jag går med på att Juni redan ska vara över. Visserligen har det kanske varit det mest fantastiska vädret vi haft någonsin när det kommer till denna månad, men som jag skrev igår: Det känns nästan redan som att sommaren är över.

Jag hör ju hur sinnessjukt stressad jag låter. Snälla Matilda, chilla ned lite. Landa. Andas.

Och just det ska jag göra nu i Juli. En vecka jobb kvar och sen ska jag ta semester, vilken jag ska njuta till tusen av! Om jag längtar? Hells yes! Men oavsett semester eller ej så ska jag såklart sätta mina topp 3 mål (varför bryta ett vinnande koncept?). Innan vi går in på dom kör vi en liten recap på förra månadens:

1. Jag ska flytta!! Okej, flytta har jag inte gjort än. Ni som följer mig på insta har också kunnat följa renoveringsprojektet. Men check på att jag har min alldeles egna lägenhet!

2. Jag ska jämföra och sänka mina fasta kostnader. Hmm, check? Jag jämförde lite halvhjärtat elavtal när jag skaffade det, har varit inne på Tele2 och konstaterat att jag inte kan byta abonnemang där och startat abonnemang-kontrolls-tjänsten på Swedbank. Något i alla fall.

3. Jag ska byta bank. Jag har inte avslutat mitt SEB-konto än, men jag är nästintill all set hos Swedbank. Så godkänt på det?

TOPP 3 MÅL I JULI

1. Jag ska flytta in i min lägenhet! Och flytta ur min lilla studentlägga. Så skönt det kommer bli att kunna säga check på det!

2. Jag ska ta semester! Och med semester menar jag att verkligen checka ut, lägga jobbmobilen åt sidan och helt enkelt bara njuta av livet en stund.

3. Jag ska spela in fler videos i vardagen. Små, små snuttar från allt av det lilla på semestern. Gärna min vardag med, men tvek om jag kommer komma ihåg det.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

KateOgembo
KateOgembo,

Vad kul med flytten, håller verkligen med dig känns som att sommaren precis börjat och att den börjar lida mit sitt slut men förhoppningsvis är det lika bra väder den tiden vi har kvar av sommaren❤️

nouw.com/kateogembo
MissJohansson
MissJohansson,

Underbart! Heja dig! Jag är så glad att du uppdaterar på Instagram om renoveringen sååå roligt att följa! Semester = You go girl!

nouw.com/missjohansson
Carolina,

Så galet att det redan är julimånad, men skönt ändå! Roligt att äntligen få flytta ut ur din studentlägga 🥳

knaset.com

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin