Topp 3 mål i Juli

Godmorgon hjärtan! Och godmorgon Juli! Nu är den här, månaden som så många har sett gram emot och längtat efter. Jag står fortfarande för att Maj är årets bästa månad, men Juli ligger ändå oerhört tätt efter. Hur är det? Ska ni ha semester? Själv så ska jag faktiskt ha två veckor där jag åker hem till mitt älskade Gotland. Dock kommer det nog bli lite jobb hemifrån, men jag ska verkligen se till att njuta av dessa dagar. Jag ska njuta av alla Julis dagar. Även om det kommer bli många långa dagar på kontoret med så ska jag se till att njuta av kvällarna, utforska Stockholm och uppskatta livet.

För att göra just det kommer jag (såklart) att sätta mina Topp 3 mål för månaden. Men innan vi går in på dom så tar vi en liten recap på Juni månads mål:

1. Jag ska få mig mäklar-licens! Jag tror ingen av er har missat att jag har satt ett stort CHECK på den. Wihooo!

2. Jag ska ta in mitt första objekt! Nope... Här misslyckades jag. Är jag besviken? Helt ärligt, ja. Men det är bara att komma tillbaka starkare nästa månad!

3. Jag ta årets första dopp i havet! Check på den med! 2 gånger har jag till och med varit i vattnet. Båda gångerna som det sista stoppet på min löptur. Hur härligt?

TOPP 3 MÅL JULI

1. Jag fira min examen! Och min reg. Och allt annat värt att fira! Pga Corona och reserestriktioner har jag fortfarande inte firat det ordentligt med varken med min familj eller mina gamla vänner. Så under semestern ska det styras fest!

2. Jag ska turista på min egna ö! Jag skäms helt ärligt över hur dålig koll jag har på Gotland. Visby kan jag, men Gotland, njaa.... Så under mina två semester-veckor hemma ska jag se till att turista runt lite.

3. Jag ta en kväll på Söder! Jag börjar kunna Östermalm, jag bodde ett par månader i Vasastan, Norrmalm har man ju (såklart) traskat runt en del på, men Söder? Nej, jag kan nog nästan räkna på mina båda händer hur många gånger jag varit där. Så en kväll på söder är ett måste!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag är inte heller en fena på söder och då är jag ändå born and raised Sthlm. Min mamma är lite fisförnäm av sig och ville alltid att jag skulle hålla henne konstant uppdaterad de få gånger jag befann mig på Söder när jag var yngre 😂 Men det är ju faktiskt väldigt mysigt där 😍
nouw.com/johannagrahn
Ellendelin
Ellendelin ,
Söder är ju så mysigt! Hänger gärna där när jag är i Stockholm! 🧡
nouw.com/ellendelin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Se verkligen till att fira ordentligt nu i juli, det är inte mer än rätt 🙏🏻 Åh Gotland, hänger gärna med och turistar runt där för är lite småkär även om jag ibte varit där haha 😍 Kram ❤️
nouw.com/emmaengstrom
marietheresel
marietheresel,
Ta oss med och turista på Gotland va? Fortfarande ett litet drömresemål för mig 😍❤️
nouw.com/marietheresel
linnealarssonss
linnealarssonss,
Låter som bra mål!
nouw.com/linnealarssonss
lindholm
lindholm,
Söder är magiskt på så många vis 😊 Ska också turista på Gotland i sommar, föräldrarna har skaffat hus där, så två veckor på ön blir det!
nouw.com/lindholm
Hannas krypin,
Härligt att du kunnat sätta check på ett par mål. Jag var på Gotland förra veckan och du "måste" åka ner till sydligaste gotland och Hogurgen. Helt fantastisk natur!
hannafialotta.blogg.se
isabylund
isabylund,
Du och jag ska hänga på söder!!! That's for sure!
nouw.com/isabylund
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Dessa inlägg är så himla uppskattade av mig, tycker det ger en en sån härlig pepp på ett sätt. Underbar mål du har, dessa kommer du fixa galant. De mål jag har är att: försöka träffa någon ny person, leverera videos och försöka njuta av varje dag. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin