Topp 3 mål i Juli

Kan vi snälla unisont gå ihop och stoppa tiden? Vägra gå med på att Juni redan är över?? Visserligen är jag överlycklig över både det faktum att det är Juli (sommarens bästa månad) och framför allt för att det är Måndag och sista dagen innan frivecka. Men om Juni försvann så snabbt, vad händer då med resten av sommaren??

Okej, nu har jag klagat färdigt. Nu tänker jag istället vara happy clappy och älska det faktum att det är första Juli idag. Som ni kommer märka i recapen var Juni ingen höjdar månad. Jag har behövt landa, reseta batterierna och börja vara jag igen. Det har gjort att jag inte har gjort så mycket. Månaden gick liksom ifrån mig. Det ska ändras på nu. Nu ska jag leva livet! Och för att lyckas med det har jag som vanligt mina topp 3 mål för månaden.

Men först en recap på förra månadens.:

1. Jag ska fortsätta med att prioritera mina vänner! Jag tänker ge mig ett halvt check på den. För jag har faktiskt träffat väldigt många utav dom, dock har det skett naturligt (skolavslutning, Midsommar, Midsommardagen and so on) inte genom att jag ansträngt mig till att göra det. Så ett halvt check.

2. Jag vill åka på en resa! Nope, det hände ju inte. Och inte heller har jag bokat någon. Sämst.

3. Jag ska läsa (minst) en bok! Well, det hände ju inte heller. Dock har jag i alla fall påbörjat den. Jag lämnar Juni 1,5 kapitel in och i Juli ska den vara utläst. Så enkelt är det bara!

TOPP 3 MÅL JULI

1. Jag ska leva! Sommaren skall fyllas med minnen, så nu ska jag ut och göra det!

2. Jag ska ta tillvara på dagarna i mina arbetsveckor! Innan har mina jobbdagar bestått av två saker; jobb och gym. That’s it. Men mitt schema kommer faktiskt tillåta mig att hitta på saker - bara jag anstränger mig (och inte mår allt för dåligt pga nattpassen). Så det är mitt mål - att få dagarna att räknas!

3. Jag ska springa en halvmara! Jag har gjort det en gång tidigare i mitt liv och känslan efter var fantastisk! Plus att hur coolt är det inte att kunna säga att man sprungit en halvmara? Så det ska jag försöka lyckas med den här månaden. Wish me luck, haha!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin