Topp 3 mål i Januari 

God morgon hjärtan! Och god morgon 2022!

Hoppas ni hade en fantastiskt trevlig sista dag på 2021 igår. Jag skall berätta lite mer om mitt firande imorgon, men vi kan snabbt sammanfatta det i att jag hade sjukt kul tillsammans med Alvina, hennes kille och 2 av deras kompisar. Hur firade ni?

2022 är här och för första gången känner jag lite att jag behöver något i stil med New year, new me. 2021 var det 100% fokus på jobb. I år kommer det fortsätta vara det, men samtidigt behöver jag flytta det något för att kunna optimera mig själv (eller hur man nu ska förklara det). Självklart kommer jag att göra det med mål kring både det ena och det andra. Till och börja med, dagen till ära, kommer månades topp 3. Men innan vi går in på dom tar vi en recap på förra månadens och hur det gick:

1. Jag ska sätta mig ned och skriva ned mina mål för 2022! Står fortfarande på min to-do. Jag har lite fastnat på punkten i att köpa ett anteckningsblock (jag gillar) att skriva ned dom i, haha.

2. Jag ska ta 3 miljoner i omsättning! Nope. Inte en enda försäljning i December.... Så jag fastnade strax där under.

3. Jag ska fira jul!! And so we did!

TOPP 3 MÅL I JANUARI

1. Jag ska köpa min väska! Ja, det var en väska jag skulle köpt i December. Något som egentligen är så långt ifrån mig som person så att det finns inte, men som jag verkligen vill göra. Dock var den slut när jag skulle ha den, så nu är det bara att fint vänta.

2. Jag ska ta tag i min kost! ... och framför allt äta middag (inte fil, flingor och kakor). Nu tänker ni, hur många gånger har du inte sagt det här innan fröken Berlin? Men nu var det ju New year, new me. Och under ledigheten har det blivit tydligt hur dåligt jag mår av att bara leva på socker och inga näringsämnen. Det här är en punkt jag MÅSTE ändra på.

3. Jag ska hålla ett privat mål! Inget spännande, roligt eller särskilt speciellt, men ett som jag vill hålla för mig själv.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin