Topp 3 mål i Januari

Godmorgon hjärtan!

Och Gott Nytt år framför allt! Jag brukar aldrig riktigt känna att nyår är nyår, utan om något känns hösten betydligt mer så. Men i år är det ett nytt år. Ett nytt år som vi alla behöver. 2020 var minst sagt ett speciellt år, något ingen av oss någonsin kommer glömma. Vi får absolut inte glömma de lärdomarna året förde med sig (för mig var det framför allt vad som faktiskt betyder något), men nu är det dags för ny kula. Kanske inte riktigt, riktigt än - håll i, håll ut. Men 2021 är här för att stanna!

Självklart kommer jag fortsätta med mina topp 3 mål varje månad och innan vi går in på Januaris tar vi en liten recap på förra månadens mål:

1. Jag ska uppskatta att vara hemma! Om jag gjort! Jag ska erkänna att det sugit att man knappt kunnat hitta på något, men att få mysa med familjen har varit ALLT!

2. Jag ska rensa mina mobilbilder! Nja... Jag påbörjade det projektet, men förstår ni hur lång tid det tar att rensa bland 85.000 bilder??

3. Jag ska njuta av julen! I tried... Men corona satte sin touch på det hela och jag tappade julfeelingen helt. Rematch nästa år säger jag bara.

TOPP 3 MÅL JANUARI

1. Jag ska gå på 30 kundmöten! Nu j*klar hörni! I mäklarvärlden räknas allt på kalenderår, så det jag jobbat nu innan har mer eller mindre bara varit en start-sträcka. Nu är jag igång på riktigt och för att nå de mål jag satt är det en riktig kickstart som gäller. 30 möten är sjukt mycket (speciellt med tanke på att jag har 2 bokade såhär långt...), men siktar man mot stjärnorna landar man i alla fall på månen (eller vad det nu är man brukar säga).

2. Jag ska ta tag i min kost! Socker varje dag och middagar i form av popcorn, dipp och morotsstavar är inte riktigt den näringen som kommer ge mig energi nog att ta mig not mina mål. Här skall matlådor med bra mat lagas, kylen fyllas och kroppen näras. Vilka mer är på?

3. Jag ska börja träffa mina vänner igen! Jag gjorde verkligen allt för att följa restriktionerna i November och December och slutade då mer eller mindre träffa alla förutom min syster (utanför jobbet dvs). Lite för mycket kanske? För jag har då inte mått bra. Självklart ska jag fortsätta följa, men samtidigt skall vi ta hand om våra måenden. Så under fortsatt tanke skall jag träffa dom mer.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Vilka bra mål!! Lycka till! Kram <3

nouw.com/hannakarlzzon
Hannas krypin,

Corona satte verkligen sin prägel på julen men så här med facit i hand tycker jag att det blev bra ändå. Jag kommer också "restarta" mig själv nu i januari. Kan inte hålla på och äta snask var och varannan dag. Det är inte hållbart. Jag håller tummarna för att du når ditt "kundmötemål"

hannafialotta.blogg.se
Linnealiebig
Linnealiebig,
Lycka till 🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
happyM
happyM,
Gott nytt år ❤️❤️
nouw.com/happym
artist
artist,

Måste också ta tag i kosten. Sötsaker bara en dag i veckan och mer nyttigt från grunden. Funderar på en yogakurs online där det även är föredrag i stress hantering. Men har inte bestämt om jag ska gå den ännu.

nouw.com/artist
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Lycka till med dina mål !! <3 kika gärna in på min blogg 😊

nouw.com/vardagsarlighet
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så bra mål och bra start på året, speciellt med att uppskatta hemma miljön men viktigt med denna nya höga vågen tyvärr <3

nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin