Topp 3 mål i Januari

Godmorgon hjärtan! Och GOTT NYTT ÅR! Kan ni ens förstå det?? 2020? Det känns fortfarande som att 2012 var typ förra året, men nu är vi plötsligt inne i ett helt nytt decenie. Helt galet!

Jag tror överlag inte på nyårslöften. Istället tror jag på tusen på mål. Först funderade jag på om jag skulle sätta mig och skriva ned x antal mål för 2020, men så kom jag fram till att det troliga är att dom kommer att hamna i skymundan och glömmas bort. Så därför kör jag på mina Topp 3 mål istället. Hur gör ni? Blir det några nyårslöften, mindre delmål eller inget alls?

Innan vi går in på mina mål för Januari kör vi en liten recap på förra månadens:

1. Jag ska go all in för julen! Det får bli ett godkänt på den. Jag hade kunnat göra mer, vilket det skall bli nästa år. Men jag checkade julbaket, juldekorationerna, julmyset i Dublin osv.

2. Jag ska ge min baksida kärlek! Jag har alltså sen länge har jag en gammal sträckning i hamstring. Jag har stretchat (försiktigt) och tagit hand om den mer än vanligt, men inte tillräckligt. Så det får jag fortsätta med!

3. Jag ska plugga smart! Jag är igång! Lite småplugg här och lite småplugg där. Hoppas bara det räcker så jag slipper den där riktiga ångesten nu dom sista dagarna innan tentorna.

TOPP 3 MÅL JANUARI

1. Jag ska klara min tentor! Månadens stora mål. Håll tummarna för att jag lyckas!!

2. Jag ska rensa! Jag är mästare på att spara saker. ”Man vet aldrig när man behöver ett linne att måla om till en maskerad.” ”Man vet aldrig när man behöver en gammal BH man inte är rädd om.” Nej, dags att rensa och ta tag i projekt tradera/Schpock/etc.

3. Jag ska klippa mig! Jag har lovat mig själv att i år se till att verkligen klippa mig var tredje månad, och nu är det dags!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Små delmål tycker jag är så mycket bättre än stora långa. Så nu håller vi tummarna för dina tentor och kör hårt med rensningen. Det måste oxå jag göra!! Kram hjärtat<3
nouw.com/emmeliesehlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Det är verkligen smart att ha delmål, dels för att det är enklare att uppnå dom men även för att man blir så himla pepp. Vilka fantastiska mål du har, dessa kommer du klara galant. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Linnealiebig
Linnealiebig,
Gå underbart inlägg 🥰
nouw.com/linnealiebig
coconuttie
coconuttie,
Dette var noen fine mål da, og veldig overkommelige! Så dette greier du 😄 Ønsker deg et supert nytt år ❤
nouw.com/coconuttie
sweetwords
sweetwords,
God fortsättning
nouw.com/sweetwords
myjjohansson
myjjohansson,
Jag tror helt klart mer på "mål" än löften, hejar på dig hela vägen raring, och skulle någon mål inte uppfyllas, well so what? Då kommer det fler chanser😍 KRAM På dig hjärtat och GOTT NYTT ÅR!❤️
nouw.com/myjjohansson
tessbjork
tessbjork,
Håller tummarna för att tentorna går bra! Och rensa är ju så skönt!
nouw.com/tessbjork
Joanna,
Håller tummarna att tentorna går bra. Roligt att få läsa om dina mål.
steffanssonsaventyr.blogg.se
Emmamehrali
Emmamehrali,
Vilka bra mål du har, jag borde verkligen ta efter klippningen är så dålig på att klippa mig regelbundet <3
nouw.com/emmamehrali

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin