Topp 3 mål i Februari 

Februari coming our way! Kan ni förstå att Januari redan är över? Och jag avslutade den på topp kan jag meddela. Lunch-kontrakt på Artillerigatan 26A och kvällskontrakt på Valhallavägen 69. 21:29 lämnade jag kontoret igårkväll, lycklig ända in i själen över att jag och mina fantastiska säljare fått till så bra kontrakt med helt otroliga köpare. En lycka som håller i sig idag och som förhoppningsvis håller i sig resten av månaden!

Ny månad betyder såklart nya mål. Jag har faktiskt satt mig ned och antecknat flera stora i min mål-bok (som var ett mål för året att jag skulle skaffa, haha! Ja, jag gillar mål). De flesta där är jobbrelaterade och jag har faktiskt implementerat att ha topp 3 mål där med. Men såklart ska jag ha topp 3 mål här. Innan vi går in på dom tar vi en recap på förra månadens och hur det gick:

1. Jag ska köpa min väska! Nej.... (insert gråtande emoji). Den är ju helt och hållet slutsåld. Men jag står på listan, jag kontaktar konstant och jobbar på den. Snart är den min!

2. Jag ska ta tag i min kost! Här måste jag ändå ge mig ett godkänt. Jag är inte 100% där än, men jag är igång. Jag äter MAT och har bytt ut nästan allt småsnacksande mot äpplen, morötter, ordentliga mellanmål och allt annat som min kropp behöver. Och det märks. Jag börjar närma mig någon slags balans (även om jag har en bit kvar).

3. Jag ska hålla ett privat mål! Nej, det gick inte vägen. Inte alls faktiskt.

TOPP 3 MÅL I FEBRUARI

1. Jag ska ta min tredje vaccin-dos! No words needed.

2. Jag ska fortsätta rensa och sälja kläder. Och fortsätta bygga en mer hållbar garderob. Arbetet är igång och i Januari sålde jag kläder för 2000 kr på Tradera. More is to come!

3. Jag ska hålla ett privat mål! Jag låter det faktiskt stå kvar den här månaden. Misslyckandet förra leder till nyppepp denna månad att faktiskt ta det.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin