Topp 3 mål i Februari

Godmorgon hjärtan!

Kan ni snälla förklara för mig hur vi redan kan ha checkat av en hel månad av 2021? Efter att ha kikat på inslaget om Corona på Nyhetsmorgon igår känns det verkligen som att hela min tidsuppfattning är total-rubbad. Ett helt år har vi levt med corona. Hur surrealistiskt är inte det? Och nu har det gått en hel månad av det nya året. Snabbt. Långsamt. Non-stop. Utdraget. Jag kan inte sätta fingret på det. Men jag vill ändå tro att det här kommer bli ett fantastiskt år. Framför allt nu när det blir vår (soooom jag längtar!). Jag ska dock inte sticka under stolen att jag inte är något fan av Februari med slask, kyla och allt vad det innebär men jag är redo att göra den så himla bra den bara kan bli.

Självklart kommer jag att sätta upp mina topp 3 mål och innan vi går in på Februaris tar vi en liten recap på förra månadens mål:

1. Jag ska gå på 30 kundmöten! Det är verkligen helt sjukt, för det var ett högt mål, men jag krossade det. Hela 36 möten checkade jag av varav 15 den här senaste veckan, hehe. Full fart alltså!

2. Jag ska ta tag i min kost! Project comeback is on - as you know. Helt ärligt går det inte felfritt utan snarare två steg fram ett tillbaka. Men jag har påbörjat det och jobbar på.

3. Jag ska börja träffa mina vänner igen! Check på den med! Och det är något jag utan tvekan måste hålla i för mitt egna välmående.

TOPP 3 MÅL FEBRUARI

1. Jag ska fira min älskade lillasyster! Något än sjukare än att det gått 1 månad av 2021 är att min lilla sladdis till syster FYLLER 18 ÅR! Nejmen det finns ju verkligen inte. Min lilla plutt blir myndig?? Det skall ju utan tvekan firas till tusen!!

2. Jag ska sälja 3 lägenheter! Egentligen skulle jag behöva hjälpa till med att förmedla minst 4 för att ligga på budget, men med tanke på att jag enbart har en enda som skall ut på Hemnet så är 3 ett högt mål. Så har ni eller någon ni känner en lägenhet som skall säljas på Östermalm får ni gärna säga till ;)

3. Jag ska gå på 1 yoga-pass! Det låter så löjligt! Hur svårt ska det va att få in ett ynka pass liksom? Väldigt svårt tydligen för jag har inte lyckats de senaste månaderna. Men Februari är månaden det skall ske!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Vilka bra mål🤍Vill också bli bättre med yoga

nouw.com/louiseedling
BaLaBu,
Så fine mål 😊
nouw.com/balabu
sandraaugustinsons
sandraaugustinsons,

Vilka härliga mål! Och så snygg bild!

nouw.com/sandraaugustinsons
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

åh vad härliga mål och så viktigt att träffa vänner i dessa tider! kram <3

nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin