Topp 3 mål i Februari

Årets första månad är redan över. Har ni vant er med att skriva 2017 istället för 2016? Jag har konstigt nog kommit in i det helt och hållet utan problem, vilket är mycket märkligt med tanke på att det brukar ta ett bra tag för mig. Undra om jag ska ta det som ett gott tecken på att det här blir ett grymt år??

Som vanligt kör vi en recap på förra månadens mål innan vi ger oss på den här månadens =)

1. Jag ska öka min inkomst under Januari! Hmm, jag har väl både nått det och samtidigt inte. Inkomsterna har inte varit superstora, men jag har inte tackat nej till ett endaste jobb jag blivit erbjuden. Så det är i alla fall bra!

2. Jag måste börja spara mer pengar! Jodå, lite extrapengar sitter på sparkontot och nästa månad ska det komma in ett par till

3. Jag måste bli vig igen! Äntligen börjar jag känna mig lite mer som mig själv. Jag är fortfarande långt ifrån där jag brukar vara, och där jag vill vara, men det tar inte alls stopp på samma sätt som innan. Bara att fortsätta på samma spår

TOPP 3 MÅL I FEBRUARI

1. Semesterformen skall fixas inför Thailand! Jag kommer absolut inte att köra någon diet, jag kommer inte att träna annorlunda och jag kommer inte att göra någon fettsugning (haha!). Utan det handlar mer om att jag ska få ordning på mitt småätande som slog klorna om mig under hösten. Så mer bra mat och mindre plock hit och dit!

2. Jag ska minska mina utgifter! Precis som under förra månande vill jag kunna spara undan en slant, men nu måste jag också förbereda mig ekonomiskt inför att vara bortrest i 2 veckor. Kanske ska jag sätta mig ned och göra en budget inför Februaris utgifter?

3. Mindre stress över livet! Jag vet inte hur många gånger jag har brutit ihop över att jag inte vet vad jag vill bli, att tiden bara springer iväg, att vänner utbildar sig, reser och skaffar barn, att jag inte har den inkomsten jag hade tidigare eller att jag har fullt upp utan att göra något som känns som att det resulterar i något. Den här månaden släpper vi det och tar livet med en klackspark!

Vilka är dina topp 3 mål?

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Haha, bara att köra på 😉 kram <3
matildaberlin.se
Matilda Berlin,
Det är verkligen det! =) Kram
matildaberlin.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin