Topp 3 mål i December 

Nej men vänta nu! Har vi redan lyckats ta oss igenom en av årets i särklass värsta månader? Det kan kqnske bero på att jag haft en helt otrolig månad på jobbfronten (min bästa hittills) så att jag inte haft tid att fokusera på hur mörkt det varit samt att jag hela tiden går runt och att jag hela tiden jämför med hur dåligt jag mådde förra året. Oavsett: November är över och DECEMBER är här!!

Woop woop woop! Jag är så taggad. Lite ledsen över att jag inte har så mycket julkänslor än, men jag tänker att dom kommer. Lite julmusik, lite glögg och än mer saffran så är vi där ;)

Självklart har jag satt upp mina topp 3 mål för månaden, för vem vore jag utan dom? Men innan vi går in på dom tar vi en recap på förra månadens och hur det gick:

1. Jag ska ta mitt "inte slösa pengar"-mål och då checka in på hotell! Halv-check på den. Jag tog själva utmaningen som jag gav mig själv, men som ni kunde läsa i måndags resulterade beslutsångesten i att jag hamnade hemma i alla fall. Inte mig emot. Väskan var i alla fall packad och sökningarna var många. Så jag tycker jag får ge mig godkänt ändå.

2. Jag ska handla på NK! Jag upptäckte att presentkorten gäller i 2 är och inte bara 1. Jag har kommit på vad jag ska köpa, vilket är svindyrt, så vi väntar och sparar lite till.

3. Jag ska få in och förbereda 3 lägenheter för försäljning i Januari! Nope. Inte en enda är förberedd. Jag har bara sålt av lägenheter istället.

TOPP 3 MÅL I DECEMBER

1. Jag ska sätta mig ned och skriva ned mina mål för 2022! Under mitt ”utvecklingssamtal” med min chef bestämde jag mig för att sätta upp små mål med belöningar dådet är vad jag drivs mest av. Allt för att hålla mig motoverad och på tå året igenom. Så under min semester ska jag köpa ett fint block, sätta mog ned och börja författa dessa.

2. Jag ska ta 3 miljoner i omsättning! Okej, jag tror helt ärligt inte att det kommer ske. Jag har ingen lägenhet som ska ut på Hemnet och har fortfarande en bra bit kvar till den nivån. Men skulle jag lyckas hade det varit helt otroligt!

3. Jag ska fira jul!! Exakt hur det blir i år är väldigt oklart pga arbetsscheman och logistik. Never the less så ska det firas ordentligt!!

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin