Topp 3 mål i December

Godmorgon hjärtan!

Äntligen, äntligen, äntligen är vi här! Som jag har längtat efter December. Efter, vad som nog varit århundradets mörkaste månad (det vanliga November-rusket med en skvätt av crorona...) är ljuset i mörkret här. Ljusslingor, stjärnor, ljusstakar, glitter och glimmer. Och så har vi julmusik, glögg, pepparkakor och allt annat fantastiskt! Nämen ni hör ju hur exalterad jag är. Plus att jag snart får åka hem till min älskade familj på min älskade ö. Som jag ska njuta!!

För att det ska bli så bra som möjligt så kommer jag såklart att sätta upp 3 mål. Men innan vi går in på dom tar vi en liten recap på förra månadens mål:

1. Jag ska hålla mig fräsch! Väldigt tveksamt om jag lyckats på denna punkt. Jag såg mig själv osminkad en morgon för ett par dagar sen och undrade vem som stirrade tillbaka på mig i spegeln. Som jag hade behövt en solsemester just nu!

2. Jag ska inte äta något godis söndag-torsdag! Jag kan nästan, nästan sätta ett stort check på den. Ett par små felsteg, men annars så. Det svåra blir nu bara att hålla i det här i December med. Wish me luck!

3. Jag ska röra på mig mer! Utifrån fokuset som handlade om rörlighet har det gått lite sådär... Jag får ta en revansch på den nu när jag kommer hem och byter ut kostymbyxor mot mjukisbrallor.

TOPP 3 MÅL DECEMBER

1. Jag ska uppskatta att vara hemma! Varje jul jag varit hemma har jag tentapluggat, bloggat och varit totalt uppe i en massa annat. I år ska jag vara i nuet! Jag ska ta tid till att vara ledig (även om jag kommer jobba en del), jag ska vara lagom aktiv på sociala medier, jag skall delta i julklappspusslet, prata med mina nära och kära - bara va!

2. Jag ska rensa mina mobilbilder! I skrivande stund har jag 80.807 bilder på min mobil. En stor, stor del av dom är från samarbeten och liknande. Det kan till exempel vara 200 bilder på samma produkter liggandes på ett bord varav jag sen plockat ut 10 och redigerat dessa i 4 olika versioner. Nu börjar mitt minne klaga, så här skall rensas!

3. Jag ska njuta av julen! Jag säger det både nu och då men får aldrig tummen ur, så i år får vara året. Här skall bakas, ätas, pysslas och njutas av att vi äntligen är där. För efter denna månad är det 11 nya innan vi kommer tillbaka.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,

Härliga mål <3


nouw.com/matildakz
malinlinneaa
malinlinneaa,

Låter som du har en toppenmånad framför dig 😍🎄❄️

nouw.com/malinlinneaa
Johannagrahn
Johannagrahn,
Heja heja dig! 🤍
nouw.com/johannagrahn
evelinajosefines
evelinajosefines,
Mammatillthea
Mammatillthea,
Lycka till med dina mål 🥰
nouw.com/mammatillthea
trix
trix,

Vilka bra mål! Lycka till ☺️👏

nouw.com/trix
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

så bra mål, bra tid för vänja sig och njuta av hemmiljö! <3

nouw.com/sarahlinnsliv

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin