Topp 3 mål i December

Har jag någonsin publicerat min Topp 3 mål på en kväll tidigare? Och inte som det första som liksom kickar igång månaden? Don't think so. Men min Adventskalender (ni har inte missat den va??) fick gå före. Men vi kan ta det igen, för hela dagen har jag gått runt i total lycka över det faktum att det ÄNTLIGEN är December. Alltså älska, älska, älska!!!

November är äntligen över och nu kan vi lägga fokus på att göra den här sista månaden utav året till en utav dom bästa. 2019 har verkligen varit en riktig berg-och-dalbana för mig, men ett riktigt viktigt och stort år för mig. Jag vet ärligt inte riktigt om jag är redo att lämna det än. Oundvikligt dock. Så innan det ska jag göra det här till en otrolig månad, och såklart så har jag mål för den.

Men innan vi går in på dom kommer en liten recap på förra månadens:

1. Jag ska njuta utav min semester! Om jag gjorde! Nya Zeeland var verkligen helt otroligt, och jag kan verkligen rekommendera er alla att åka dit!

2. Jag ska boka in en kompisdate med någon jag normalt inte hade gjort det med! Den här månaden har jag fasen varit mästaren på dater! Både med nya kompisar, gamla kompisar, familj och allt däremellan. Och jag har ÄLSKAT det! Så mer sånt!!

3. Jag ska laga bra mat! Jag får nog ge mig själv ett godkänt på den. Bra mat, men inte alls så många nya recept som jag hade bilden utav att jag skulle ge mig på.

TOPP 3 MÅL DECEMBER

1. Jag ska go all in för julen! Vi snackar julbak, vi snackar juldekorationer, vi snackar julmarknader och allt annat man kan komma på.

2. Jag ska ge min baksida kärlek! Sen länge har jag en gammal sträckning från min danstid och sen jag slutade med just dansen så stretchar jag inget längre, vilket medför att jag har blivit alldeles för stram vilket i sin tur medför att jag emellanåt får jätteont i min höft. Den smärtan går att undvika bara jag stretchar och rullar på foamroller - något jag i vanliga fall är för lat för att göra. Så den här månaden ska min baksida få all möjlig kärlek!

3. Jag ska plugga smart! Eftersom att jag börjar nästa termin med tenta (den 7 Januari) så betyder det basically att jag har tenta P hela julen. Så istället för att släppa allt och sen få total panik när det börjar närma sig, ska jag se till att plugga lite varje dag. Plugga smart helt enkelt.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
Låter som sunda och bra mål! Kram <3
nouw.com/matildakz
by_anniess
by_anniess,
Låter som bra mål!<3
Hoppas Du har en Toppen söndag<3
nouw.com/by_anniess
natalierenstroom
natalierenstroom,
Verkligen bra mål, vill också gå all in med julmys!!<3
nouw.com/natalierenstroom
louisefreij
louisefreij,
Riktigt bra mål! 😍
nouw.com/louisefreij
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå underbart inlägg finis 😍
nouw.com/linnealiebig
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Låter som bra mål kram kram ❤️❤️
nouw.com/marreekholm
happyM
happyM,
Åh men så himla bra mål verkligen!! Jag är också sugen på att satsa på julmys x1000 i år hihi ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
tildablanksvard
tildablanksvard,
Vilka bra mål och så roligt att få läsa dom! kram<3
nouw.com/tildablanksvard
agnesroos
agnesroos,
Men vilka bra mål!! Så kul!!💕
nouw.com/agnesroos
Anngelic
Anngelic,
Oj jag har nog inte tänkt på att sätta upp mål... men jag skulle nog säga, försöka njuta även de dagar man inte vill, skyll på julen och umgås extra mycket med familj och vänner, och sist men inte minst - ha ett snöbollskrig 😃
//Ann
nouw.com/anngelic

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin