Topp 3 mål i Augusti

Haha, vet ni hut jag tänkte inleda det här inlägget? Jo, med orden: ”Nämen ursäkta?”. Men så kikade jag tillbaka på förra månadens Topp 3 och insåg att det var precis så jag inledde det inlägget med. Men samtidigt är det ju precis vad jag vill säga: nej men ursäkta! Var tog den här månaden vägen?

Juli är över och likaså min semester. Sommaren med? Nej, det vill jag absolut inte tro. Men i och med att jag imorgon ska gå tillbaka till jobbet sitter jag nu här med lite av känslan: Jaha? Var det det?

Samtidigt har jag haft en fantastisk semester och är så otroligt tacksam för dessa veckor. Och med det sagt är jag absolut taggad på Augusti, ny-start (vilket jag tycker att hösten är) och livet i sig. Såklart kör jag på 3 nya mål för månaden, men innan vi går in på dom tar vi (som vanligt) en liten recap på förra månadens.

1. Jag ska flytta in i min lägenhet! Ingen kan väl ha missat att jag numera bor i min alldeles egna, älskade lägenhet?? Woop woop!

2. Jag ska ta semester! Hmm, jag får nog ge mig ett ”ok” på den. Men inte så mycket mer. Jag har jobbat, och också insett att jag nog alltid kommer jobba på mina semestrar så länge jag är mäklare. Jag måste bara se till att lära mig hur jag skall hitta en bättre on/off-balans.

3. Jag ska spela in fler videos i vardagen. Ett par har det blivit. Fler ska det bli!

TOPP 3 MÅL I AUGUSTI

1. Jag njuta av sommarkvällarna! Som sagt, sommaren är inte över! Jag tänker inte låta livet springa mig förbi även om jag jobbar, utan nu skall här fortsättas att leva.

2. Jag ska sälja (minst) 3 lägenheter! Semestern är över och nu är det dags att kicka igång allt igen! Jag publicerade 3 lägenheter på Hemnet igår så minst tre, gärna betydligt fler, kontrakt skall skrivas.

3. Jag ska ta tag i min kost! Hur många gånger har ni inte hört mig säga det? Men nu är det fasen ett måste, och när passar det inte bättre än till hösten och känslan av nystart?

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin