Topp 3 mål i Augusti

Godmorgon hjärtan! Jag vet inte riktigt vad ni känner, men med de senaste dagarnas väder hade jag nästan lika gärna kunnat skriva Och godmorgon Oktober som Godmorgon Augusti! Bi kan väl alla be lite till vädergudarna så att vi kan få njuta av den här sista sommarmånaden. För det är ju faktiskt så - sommaren är inte över. Nej, nej, nej! Vi har en hel fantastisk månad kvar innan det blir höst. So let’s make it count!

För att göra just det kommer jag (såklart) att sätta mina Topp 3 mål för månaden. Men innan vi går in på dom så tar vi en liten recap på Juli månads mål:

1. Jag fira min examen! OH ja! Det gjorde jag!

2. Jag ska turista på min egna ö! JagEtt stort fett check på den! Jag tror helt ärligt att jag aldrig har sett så mycket av Gotland som jag gjorde under mina två veckor hemma.

3. Jag ta en kväll på Söder! Fail på den däremot. Om man inte räknar pendelresan mellan Nynäshamn och Odenplan (vilket man verkligen inte gör) så har jag inte ens varit i närheten av Söder, haha!

TOPP 3 MÅL AUGUSTI

1. Jag ska ta in 5 objekt! Egentligen borde det numret vara ännu högre, men efter dom här senaste veckorna vill jag ändå sätta ett mål jag verkligen kan uppnå.

2. Jag ska försöka få till någon slags plan/struktur för hur jag ska hitta balans i mitt liv! Det ständiga pusslet: jobb, sömn, kost, träning, återhämtning- I needs a plan!

3. Jag gå på en dejt i veckan! Jag satte ju det här målet när jag kom tillbaka från Gotland. Minst en dejt i veckan. Jag börjar nästan känna att jag är redo att träffa någon, och för att sluta vara singel så måste jag helt enkelt vara singel.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Vilka underbara mål! 💕
nouw.com/moayrvelid
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Vilka bra mål! Håller med om att det lika gärna hade kunnat vara oktober😓
nouw.com/ebbasalomonsson
linndossing
linndossing,
Lika bra mål som alltid, och du vet vad jag sa. Du fixar allt! Puss
nouw.com/linndossing
malinlinneaa
malinlinneaa,
Detta tror jag att du klarar! Lycka till med dina dejter 😍🌸 KRAM
nouw.com/malinlinneaa
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå underbart att läsa dina målinriktamed listor 😍 kram
nouw.com/linnealiebig

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin