Topp 3 mål i April 

Godmorgon hjärtan!

Jag försökte komma på något roligt April-skämt att dra för er. Men nej, idag har jag lite för lite energi för att komma på något bra. Hela veckan har varit otroligt lång och mer eller mindre bara innehållit motgångar. Och det här kalla vädret har inte direkt hjälpt mig. Fy bubblan vad jag är trött på detta. Men det är April idag, så nu är vi nästan framme vid både vår på riktigt (hoppas jag) och lite ledighet. Som vi ska njuta tänker jag =)

Såklart ska jag ha topp 3 mål, och såklart ska vi ta en recap på förra månadens och hur det gick innan vi går in på de nya:

1. Jag ska klippa mig! Gjort. Hatar när det blir kortare, men behövdes. Så bra jobbat.

2. Jag ska ta tag i mina matkostnader! Check! Jag hade som mål att ha en matbutiks-budget på 3000 kr och landade på 3326 kr. Misslyckades med det. Men medtanke på att jag månaden innan lagt över 6000 kr (nämen snälla????) på ICA/Willys/Coop så är det 110% godkänt.

3. Jag ska kötta jobb! Hmm, jag vet helt ärligt inte om jag gjort det eller inte, haha! Det känns inte som att det varit så extremt som jag trodde det skulle vara och jag har inte sålt ens hälften av de lägenheterna jag hade hoppats på att få sålda. Men samtidigt så har det ju varit långa dagar och jag har också omsatt riktigt bra. Så ja?

TOPP 3 MÅL I APRIL

1. Jag ska samla energi! I mars har jag varit rätt energi-lös. Inte en känsla jag tycker om. Så nu ska jag foka på sånt som får mig att må bättre. Mer sömn, näringsrik mat, återhämtning, personer som booztar, yoga osv osv.

2. Jag ska ta mig hem över påsk! Det är löjligt nog alltid ett stort projekt att ta mig hem till ön (ett halvt dagsprojekt ned och ett halvt dagsprojekt tillbaka) så jag åker väldigt sällan hem. Det är liksom sommar och jul mer eller mindre. Men nu i påsk ska jag absolut ta mig hem, so let's!

3. Jag ska ta tag i min deklaration! Åh vilket sexigt mål, hahaha! Men det är faktiskt ett måste så bara att göra’t.

Vilka är era topp 3 mål??

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin